een aftermovie laten maken van je evenement?

aftermovie
 

Wij maken professionele aftermovies voor de grote en kleine opdrachtgever. Ter promotie of als samenvatting van jouw feest of evenement. Door middel van een aftermovie krijgen bezoekers, organisaties, festivalgangers, medewerkers en toekomstige opdrachtgevers een beeld van wat er die dag is gebeurd.

Een goede aftermovie zorgt voor een geënthousiasmeerd publiek die zich, zonder dat ze er fysiek geweest zijn, verbonden voelen met het evenement. En dus de volgende keer ook onderdeel van willen zijn. Nóg leuker is het voor de mensen die er wél zijn geweest.

[unex_ce_button id="content_8mq0q43gc,column_content_roa6ndg0e" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="26px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffdb00" button_padding="15px 30px 15px 30px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#f1f1f1" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="post@blksm.media" button_link_type="email" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]neem contact op[/ce_button]

Met een combinatie van dynamische shots en het gecoördineerd registreren van de belangrijke momenten scheppen wij een beeld dat past. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren. De film die uiteindelijk de wereld in wordt gebracht moet natuurlijk wel passen bij de doelgroep en de stijl die hierbij past.

Daarnaast wordt er gekeken naar de toonaangevende momenten op jouw evenement. Waar hebben we wat nodig en hoe gaan we dit in beeld brengen. Dit bepaald de uiteindelijke technieken die ingezet zullen worden. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een drone, timelapse of een hyperlapse die je meeneemt over het terrein?

Wij werken met alle moderne technieken die beschikbaar zijn. We werken onder andere met drones, gimbals, steadicams en 360° graden camera’s. Alles wat nodig is om de aftermovie te regisseren en te realiseren. Op deze manier kun je geheel naar jouw wens en invulling een aftermovie laten maken.

Nadat we samen dit beeld hebben ontwikkeld gaan we de productiefase in. We zorgen hierbij voor de benodigde techniek, een draaiboek en crew met vakmensen. Kortom alles wat nodig is om ons doel te bereiken. Het uiteindelijke eindproduct zal gereed worden gemaakt voor de verschillende platformen/ social media kanalen waar je jezelf op wilt gaan uiten. Verdere ondersteuning hierin is bij ons vanzelfsprekend.

Recente aftermovies kunnen als promotie worden gebruikt voor een volgende editie, tijdens een presentatie of op een beurs. Met een persoonlijke aftermovie, die de verbinding maakt tussen jouw identiteit en het publiek op je sociale media kanalen geef je jouw doelpubliek een indrukwekkende impressie van wat je wilt uitdragen. Samen maken wij jouw beeld. Samen maken wij jou evenement zichtbaar. 

Wij maken beeld. Waar wil jij beeld van maken?

[unex_ce_button id="content_dlh3yjm7p,column_content_9chlud4vd" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="26px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://blksm.media/projecten/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]bekijk ons werk[/ce_button]