een bedrijfsfilm laten maken van je onderneming?

bedrijfsfilm
 

In deze tijd is een bedrijfsfilm een goede manier om te laten zien waar je als bedrijf voor staat en welke waarden je wilt uitdragen. Video is hierin wat dat betreft de toekomst. Laten zien wie je bent, wat je doet en welke je boodschap je wilt overbrengen.

Is de wens om de branding een boost te geven en impressies op te bouwen? Een nieuw publiek charmeren of toekomstige klant te overtuigen? Dan is een bedrijfsfilm gebruiken over sociale media kanalen, tijdens een gesprek of op je website dé manier om potentiële klanten aan te trekken. 

[unex_ce_button id="content_8mq0q43gc,column_content_roa6ndg0e" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="26px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffdb00" button_padding="15px 30px 15px 30px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#f1f1f1" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="post@blksm.media" button_link_type="email" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]neem contact op[/ce_button]

Een bedrijfsfilm laat zien wat het bedrijf inhoud. Wij denken graag dat de brug tussen bedrijf en klant naast communicatief, ook visueel moet kloppen. Het verhaal die uitgedragen wordt is onderdeel van de strategie, die wij samen kunnen visualiseren. Een bedrijfsfilm kan gebruikt worden om extern een statement achter te laten, maar natuurlijk ook intern kan het een duidelijk verhaal achterlaten. Het kan zorgen voor een boost binnen je bedrijfscultuur.

Wij pakken dit graag persoonlijk aan, omdat de boodschap die je over wilt brengen ook persoonlijk is. We gaan graag op gesprek om de kracht van een bedrijfsfilm aan te tonen en zodoende samen op een unieke en persoonlijke manier jouw doelpubliek aanspreken én bereiken.

Als de intentie en het doel duidelijk is, zetten we een synopsis op papier en zoeken we hierbij naar een gepaste vorm en uitstraling. Dit kan met bijvoorbeeld 3d motion graphics, een film of een combinatie hiervan. Geen idee is te gek. Op basis hiervan schrijven we een script en inventariseren we de benodigdheden tot productie.

Binnen het productieproces zorgen we voor de techniek, figuratie/ acteurs, draaiboek, muziek, crew en catering. Het uiteindelijke eindproduct zal gereed worden gemaakt voor de verschillende platformen/ social media waar je je publiek op wilt bereiken en een statement achter laat. Verdere ondersteuning hierin is bij ons vanzelfsprekend. Een statement achterlaten bij jouw doelpubliek.

Film en online video is dus hét medium om je verhaal mee te vertellen, of je nou een bedrijf hebt, een stichting of voor de overheid werkt, iedereen heeft wat te vertellen. Wij zetten alles in om een bedrijfsfilm te maken die bij jouw bedrijf past. Voor elk verhaal worden de juiste technieken toegepast om het uiteindelijke beeld te vormen. Elk verhaal en beeld is persoonlijk, jou bedrijfsfilm als je visitekaartje. 

Wij maken beeld. Waar wil jij beeld van maken?

[unex_ce_button id="content_dlh3yjm7p,column_content_9chlud4vd" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="26px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://blksm.media/projecten/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]bekijk ons werk[/ce_button]