een herkenbare identeit laten ontwikkelen?

merkidentiteit
 

Een sterk merk is meer dan het logo. Elke moderne ondernemer en organisatie heeft een visuele identiteit nodig om zichzelf te kunnen uiten naar hun toekomstige klanten en partners.

Om de juiste identiteit te vormen naar de buitenwereld, ontwerpen en creëren wij het beeld die daar bij past. Wat straalt jouw organisatie uit en hoe wil je gezien worden?

[unex_ce_button id="content_8mq0q43gc,column_content_roa6ndg0e" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="26px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffdb00" button_padding="15px 30px 15px 30px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#f1f1f1" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="post@blksm.media" button_link_type="email" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]neem contact op[/ce_button]

Dat het een kloppend geheel is, die één-op-één loopt met de boodschap die je wil uitdragen naar je klanten. Wij helpen merken om dat te bereiken. Natuurlijk zijn visuele kenmerken belangrijk voor de herkenbaarheid van een merk, maar het echt vestigen van een merkidentiteit vraagt meer dan de ontwikkeling van alleen een logo of een campagne. Het draait om hoe het publiek jouw bedrijf ziet en hoe het zich met jouw merk identificeert. Zo kun je het verschil maken door je merk te onderscheiden van andere merken in dezelfde branche. 

Om vorm te geven aan dit beeld, is het belangrijk om te weten wie je bent, wie wij zijn en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. We beginnen bij de essentie van het merk; welke waarden en doelstellingen heeft het merk, hoe onderscheidt het merk zich van de concurrenten en welke karaktereigenschappen passen bij de merkpersoonlijkheid?

Tijdens het uitwerken van dit voorstel nemen we je graag mee in ons proces. Het begint bij ons met de ontwikkeling van een pakkend verhaal, een scherp gedefinieerde strategie en een opvallend design. Alles vanuit een ‘digital first’ mindset om het optimale bereik voor jouw boodschap te genereren. 

Waar jij zichtbaar wilt zijn als organisatie, is enorm belangrijk. Aan de hand van een aantal voorbeeldmiddelen wordt de nieuwe visuele stijl getoetst door middel van bijvoorbeeld een brochure, een poster, briefpapier of een campagne. Na het ontwerpproces worden de richtlijnen voor het logo, kleurgebruik, typografie, fotografie en vormentaal vastgelegd in een handige stijlgids. Zodoende zorgen we voor een consistente identiteit en dat het ook blijft.

Wij kunnen bestaande en nieuwe identiteiten vanaf de grond opbouwen, verder doorontwikkelen, uitbreiden of hierin adviseren. Of het nou gaat om het grote plaatje of de puntjes op de ‘i’. De werkwijze en de inhoud hiervan blijft gebaseerd op co-creatie, betrokkenheid en op een persoonlijke manier naar het einddoel werken. 

Wij maken beeld. Waar wil jij beeld van maken?

[unex_ce_button id="content_dlh3yjm7p,column_content_9chlud4vd" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="26px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://blksm.media/projecten/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]bekijk ons werk[/ce_button]