CLIENT

Focus Magazine

DIENST

Promotiefilm

Wij gingen met drie topfotografen naar een prachtige urbex locatie in Antwerpen om de hagelnieuwe Sony A9 de aandacht te geven die hij verdient. Door de 20 RAW beelden per seconden, low-light capaciteit, verbeterde autofocus en de extreme sluiter instellingen was het voor William Rutten, Michiel Fischer, Aad Sommeling en Dennis Hissink (Focus Magazine) de moeite waard het toestel ter hand te nemen. In deze video vertellen ze over de specificaties en wat ze daarvan vinden.

Op deze locatie zijn zowel binnen als buiten zijn de noemenswarige specificaties van de camera getest. Model Kim Kiona is op deze plek meerdere keren prachtig vastgelegd. Naast beelden van de Sony a9 en sfeerbeelden van de dag zelf komen in deze film ook de beste foto’s voorbij.

sonyshoot_kimkiona
sonyshoot_kimkiona2
sonyshoot_a9

De nieuwe Full-frame Sony a9 was een release die heel wat los maakte bij de topfotografen. Een professionele systeemcamera met enorm veel mogelijkheden die optimaal presteren. Zo is bijvoorbeeld het autofocussysteem door Sony onder handen genomen wat gezorgd heeft voor 693 autofocus-punten die verdeeld zijn over 93% van het beeld. Er passen twee SD-kaarten in de camera. De sensor is enorm snel wat zorgt voor maarliefst 20 RAW foto’s per seconde wat hem ideaal maakt voor zowel sportfotografie als studiofotografie.