Herkenbare marketing voor je video?


Wij creëren beeld dat past bij jouw identiteit. Want een goed merk is meer dan een video. Met een stevige marketing strategie sta je sterk.

Ons doel is dat jouw merk voortaan één geheel is. We willen niets liever dan dat het beeld klopt. Dat hetgeen wat je uitstraalt overeenkomt met je boodschap. Een identiteit neerzetten vraagt om meer dan slechts een video of campagne.

Het draait om je publiek: waar identificeren zij zich mee en hoe wil je dat je bedrijf gezien wordt? Met herkenbaarheid, met sterke visuele kenmerken en authenticiteit kun jij je onderscheiden van andere merken in je branche. Want een ding is zeker: wij geven niet op tot we iets unieks in handen hebben.

gp4_square

We beginnen bij het begin. Bij de essentie.

Welke waarden en doelstellingen heb je en wat wil je uitdragen? Hoe onderscheidt je je van concurrenten? Hoe zou je jezelf karakteriseren? Verder is het belangrijk te weten waar je zichtbaar wil zijn. En in welke vorm.

We stellen een voorstel op, schetsen een beeld van hoe jouw merk (in onze ogen) het beste uit de bus komt.

Voor ons begint het met het ontwikkelen van een pakkend verhaal, een scherp gedefinieerde strategie. Uiteindelijk volgt een video. Wat we jou natuurlijk voorleggen (waarschijnlijk kunnen we ons enthousiasme niet bedwingen en krijg je tussendoor wat voorproefjes te zien).

Wij denken digital first. Wat in veel gevallen het optimale bereik voor je boodschap genereert.

We ontwikkelen en creëren een sterke marketing strategie voor je. Een strategie die overeenkomt met wat je wil uitdragen. 

sfeerhaard_quare
William Rutten Fotowedstrijd
Promotiefilm
Sfeerhaard
Promotiefilm
Dropper
Art Direction
Mamamini
Promotiefilm
Race Experience
Promotiefilm
Interlinie
Promotiefilm
Fotofabriek
Commercial
Stichting Marketing Delfzijl
Promotiefilm