Bedrijfsuitjes op maat

buitengewoon events

Buitengewoon Events organiseert volledige bedrijfsevenementen voor de grote- en kleine organisatie. Hun specialiteit is op maat gemaakte bedrijfjesuitjes op de verschillende locaties in Noord Nederland, onder andere Schiermonnikoog, Texel, Ameland, Terschelling, Vlieland, Borkum, Esonstad en Groningen. Ze organiseren naast de waddenspellen en interactieve GPS tochten ook catering en vervoer geheel op maat en naar wens.

bedrijfsfilm
 

Dit keer voor het Universitair Medisch Centrum Groningen mocht Buitengewoon Events voor de werknemers van de Ambulancepost en het gezin een onvergetelijke dag organiseren. Wij zijn door hen gevraagd om dit evenement te filmen en een promofilm te maken voor zowel het UMCG als Buitengewoon Events.

Met verschillende soorten schepen en speedboten werd er uitgetrokken naar Schiermonnikoog en daarmee werd het eiland tijdelijk overgenomen door het UMCG. Hier hebben de medewerkers onder andere geblowkart, groot gevliegerd en pijl en boog geschoten. Naast de deze activiteiten was er ook de mogelijkheid om het prachtige gebied te ontdekken tijdens een GPS-tocht, huifkartocht en wadlopen. Tussendoor werden er lunchpakketten uitgedeeld waar iedereen met een prachtig uitzicht vanuit de duinen van kon genieten.

Na alle activiteiten op Terschelling ging iedereen weer terug naar het vasteland met een prachtig georganiseerde overtocht met driemasters en rondvaartschepen. Hier verzamelde iedereen weer om samen te genieten van een gigantische barbeque aan het water. Hier kon men de dag verwerken en nabespreken onder het genot van een hapje, drankje en dansje.

Om deze dag juist op beeld vast te leggen hebben wij met een crew van 4, gebruik gemaakt van o.a. drone-beelden en drie cameras zodat niks van deze beleving gemist kon worden. De film werd door Buitengewoon enkele weken na deze dag aangeboden aan het UMCG om de werknemers van de Ambulancepost te verassen en de dag met elkaar opnieuw te ervaren.

Mail ons naar post@blksm.media of bel +31 639 775 297.