fotowedstrijd finale

foto wedstrijd
 

Vier gedreven fotografen kregen de kans om presentator Humberto Tan op de gevoelige plaat te zetten. Niet zomaar; William Rutten organiseerde een fotowedstrijd; de vier finalisten stuurden een portretfoto in en kwamen na oneindig veel inzendingen als beste uit de bus. Rutten wilt met deze wedstrijd een platform bieden aan aanstormend talent.

promotiefilm
 

William Rutten is een welbekende fotograaf in Nederland en is sinds zijn 12e op bijna elk concert/ festival te vinden. Na zijn eerste illegale klus op een concert bij “Doe Maar” vond hij zijn liefde voor de concertfotografie. Later portretteerde hij een overvloed aan Nederlandse én internationale sterren zoals Beyoncé, Justin Timerlake & Oprah. Wie eigenlijk niet? Daarnaast bracht hij in 2017 zijn boek “Picstory” uit waarin hij verteld en met name laat zien, hoe hij elke keer de perfecte plaat vastlegde. Ondertussen is hij een vaste gast bij RTL Late Night & RTL Boulevard.

De film diende als overzicht van de wedstrijddag en promo om stemmen te genereren op de Facebook pagina van William Rutten. De online video leidde tot 26.000 views en een groot aantal stemmen voor de competitie. Humberto blijkt een kritisch model. In deze video vertelt hij na de shoot hoe de fotografen op hem overkwamen en hoe ze te werk gingen.

Tijdens de finale kregen de finalisten ieder 15 minuten om alles naar hun eigen hand te zetten in Studio34x:  de vier bedachten hun eigen setting, stelden de belichting perfect af en... drukten af. De volgers van deze finale konden live meekijken en na de wedstrijd hun stem uitbrengen. Reiny Bourgonje won met een staande foto van Humborto in een stijlvolle zwarte jas. Zowel Reiny Bourgonje als Karin van Berkel, Marco ter Beek en Ireen Kerkman gingen weg met een geweldige ervaring!

Benieuwd naar wat wij als reclamebureau voor jou kunnen betekenen?
Mail ons naar post@blksm.media of bel +31 639 775 297.