Moi Campagne

moi campagne
 

Moi! In Groningen kun je er niet omheen. Je hoort het de hele dag. In de supermarkt. Op de Vismarkt. Op radio en televisie. In het voorjaar van 2019 voert RTV Noord campagne om elkaar wat meer te groeten. Want zeg nou zelf, van een welgemeende moi wordt ieders dag toch nóg leuker?

Een groet kan in het voorbijgaan zijn. Maar het kan ook de start van een gesprek zijn. Met de Moi-campagne hoopt RTV Noord meer gesprekken te starten. Bijvoorbeeld om jouw nieuws te delen met een ander. En wie weet wat daar weer uit voorkomt – een glimlach, een weerzien, een nieuwe vriendschap? 
 

De campagne is ontwikkeld door Gronings bureau Buenaparte en gefilmd door blksm. De shoot vond plaats op verschillende locaties in de provincie en in de stad. Maar liefst 24 figuranten vervulden een rol in de tv-spot. Voor extra sfeerbeelden filmden we daarnaast bij een optreden van streektaalzanger Erwin de Vries, bij een wedstrijd van de Groningse basketbalhelden van Donar en vanaf de hoogste verdieping van het nieuwe (nog in aanbouw zijnde) Forum.

Moi. Misschien wel het mooiste woord van onze provincie en een feestje om vast te leggen!

Mail ons naar post@blksm.media of bel +31 639 775 297.