De 28e Finale

nationale marketing strijd

De Nationale Marketing Strijd is een jaarlijkse zoektocht naar de grootste marketing talenten binnen alle universiteiten in Nederland.

In 1992 is MA Nederland opgericht die een  inter-universitair samenwerkingsverband tussen de lokale Marketing Associaties uit Rotterdam (MAEUR), Amsterdam (MAA), Groningen (MARUG), Tilburg (Asset | Marketing) en Maastricht (Scope) mogelijk maakt.

Dit is tot stand gekomen met het idee om studenten meer te laten zien op het gebied van marketing dan alleen de theorie die zij in de collegezalen te horen krijgen.

promofilm
 

Dit jaar werd het tweedaagse evenement voor de de 28e keer gehouden in het Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Een prachtige locatie waar alle deelnemers inu groepjes samen hard werkten aan de verschillende opdrachten die ze voorgeschoteld werden. Er wordt direct gewerkt aan marketingcampagnes voor verschillende opdrachtgevers op locatie. Dit voor onder andere; Albert Heijn, PH&C, Motivaction, Hilti, Nestlé en Wavemaker.

Tijdens deze editie werden verschillende presentaties gegeven door; Perfetti van Melle, Kantar, Hilti en meer. Tussendoor werden er in grote groepen gelunched bij enkele restaurants in omgeving waar lekker genetwerkt kon worden. Ook komen de studenten tijdens deze dag in aanraking met speeddaten met bedrijven. Genoeg mogelijkheden dus om je netwerk uit te breiden en er misschien wel een leuke afstudeerstage aan over te houden.

In samenwerking met Dion Huiskes Films hebben wij tijdens de finaledagen op 9 februari 2018 het evenement mogen vastleggen. We hebben hiervoor verschillende interviews afgelegd om de kijker de dag (opnieuw) te laten meemaken. Maar wie zijn de uiteindelijke winnaars geworden en gaan er naar huis met een prijs van €2000,00?

Mail ons naar post@blksm.media of bel +31 639 775 297.