Kookworkshop bij Kook & Co

Next-Gen is een detacheringsbureau voor afgestudeerden die een uitdaging zoeken in het bedrijfsleven. Ze begeleiden hoogopgeleiden in Operations & Supply Chain naar uitdagend werk die ze ook nog eens een Lean Six Sigma Green
Belt oplevert. Zo versterken ze hun connecties met ambitieuse young professionals maar bereiden ze de kandidaten ook voor op het bedrijfsleven en hun toekomst.

promotiefilm
 

Ze plaatsen de kandidaat op de juiste plek. Middels een Management Development programma leren ze hun kennis optimaal in te zetten. Dit zorgt voor praktijkervaring voor de young professional en concrete procesverbeteringen bij de opdrachtgever.

Ze hechten veel waarde aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom organiseren ze samen met en voor studenten kleine evenementen om ze op een informele manier kennis te laten maken met Next-Gen. Voorheen gingen ze bijvoorbeeld met zijn allen deelnemen aan een Running Dinner. Maar deze keer hebben ze samen met studievereniging STRESS van de Universiteit Twente een kookworkshop bij Kook & Co in Enschede georganiseerd. Tijdens de workshop, onder begeleiding van een professioneel chef kok, leren de geïnteresseerden Next-Gen kennen. 

Wij mochten een promotiefilm maken van dit evenement waar een 10-tal studenten in groepjes verdeeld werden om vervolgens een driegangen menu voor elkaar te bereiden. Studenten werden geïnspireerd in de keuken nieuwe dingen uit te proberen en daarnaast werd hun netwerk uitgebreid. En konden ze voor al hun vragen met betrekking tot de arbeidsmarkt terecht bij Next-Gen.

Mail ons naar post@blksm.media of bel +31 639 775 297.