Odyssey Testimonials

odyssey testimonals
 

Odyssey is een jaarlijkse, toonaangevende blockchain- en Artificial Intelligence hackathon (voorheen bekend onder de naam DutchChain). Overheid, grote bedrijven en non-profitorganisaties komen naar Odyssey om nieuwe oplossingen en inzichten te vinden voor een toekomst waarin blockchain een grote rol speelt. De missie van de technologen, consultants, juristen en entrepreneurs die deelnemen aan de hackathon: met blockchaintechnologie en -toepassingen de samenleving verbeteren.

De organisatie van Odyssey kan het verhaal prima verwoorden. Maar nóg beter is om te horen van deelnemers zelf. Dus benaderden ze enkele deelnemers van eerdere hackathons met de vraag of zij hun verhaal wilden delen op film, als een testimonial naar anderen in de blockchain-wereld. 
 

Vier deelnemers reageren enthousiast op deze oproep. Voor de interviews reisde blksm af naar evenementlocaties van Odyssey, zoals Nyenrode University en advocatenkantoor Loyens en Loeff. Van iedere deelnemer is een portret gemaakt: dynamisch, gemotiveerd en met de energie die deze koplopers in blockchain-technieken kenmerkt. We vroegen hen naar hun achtergrond, hun beleving van deelname aan de Hackathon en wat zij hebben meegenomen aan waardevolle bagage voor de toekomst.

Jelle, Nathalie, Michiel en Haischel vertellen over hun ervaringen met de Odyssey Hackathon. Ieder vanuit zijn of haar eigen kennisgebied. Allen hebben ze er een waardevol netwerk aan overgehouden. 
 

Dit resulteert in vier uiteenlopende testimonials die Odyssey inzet als online promotiefilms voor de hackathon van volgend jaar. Met ieder hun eigen verhaal helpen de vier geïnterviewden nieuwe deelnemers om zich een beeld te vormen over de hackathon.

Mail ons naar post@blksm.media of bel +31 639 775 297.