The Bongos Resort

the bongos resort
 

Kreta kent vele gezichten. Het grootste Griekse eiland in de Egeïsche Zee heeft een rijke historie en meer dan 1050 kilometer aan prachtige kustlijnen. In de bergachtige binnenlanden zie je de geiten vrij rondlopen en doorkruis je pittoreske dorpjes. Op het menu staan heerlijke olijven, huisgemaakte feta en vis die diezelfde ochtend nog is gevangen. Geen wonder dat jaarlijks ruim zes miljoen vakantiegangers het eiland bezoeken voor hun welverdiende vakantie.

Aan de noordelijke kust, 17 kilometer van Chania-Stad, vind je het dorp Maleme. Dit is de perfecte locatie voor rustzoekers die willen genieten van strand, zee en Griekse sferen. Het dorp telt slechts 700 inwoners, die in de zomer gasten vanuit de hele wereld met open armen ontvangen. Je vindt er beach bars, restaurants, de populaire stranden Falaserna en Balos en volop watersportmogelijkheden.

Voor het compleet vernieuwde The Bongos Resort & Yoga Retreat in Maleme reisde blksm af naar Kreta. De briefing van de opdrachtgevers voor de promofilm was kort, maar krachtig. ‘We introduce a new style for vacation based on our philosophy of life: chill and enjoy life!’

‘Chill and enjoy life’: hoe leggen we dat vast op film? Wat is het wat die nieuwe stijl van vakantievieren bij The Bongos Resort & Yoga Retreat tastbaar maakt? Eenmaal op locatie was dat al snel duidelijk, met het strand op slechts 300 meter van het resort en met magnifieke zonsop- en ondergangen. blksm stelde een draaiboek op met de belangrijkste elementen om in twee dagen alles te kunnen filmen. Van de rust in het trendy interieur (‘picture perfect’, zoals enkele gasten het omschreven) tot yogaposes op het dakterras tijdens zonsondergang, aangevuld met sfeerbeelden van stranden en stadjes in de nabije omgeving. Zie jij jezelf al in de hangmat chillen? Was elke dag maar een draaidag bij The Bongos Resort & Yoga Retreat.

Mail ons naar post@blksm.media of bel +31 639 775 297.