Verzameling van reisverhalen

vonk stories
 

Carlien Bootsma. Dit besteedt ze het liefst aan mensen en verhalen die haar inspireren. Houdt van hardlopen, natuur en water; drijft op een talent voor avontuur. Vertrouwt op de loop van het leven en springt graag met de ogen dicht in het onbekende.

Wil overal langer blijven. En dan weer weg. Van Lowestoft (geboren), via Borneo (gewoond), naar Goenga (verFriest), Australie (gestrand), Utrecht (gestudeerd), Groningen (gewerkt) en Lauwersoog (afgemeerd). 

Keek daar weer eens op de kaart. Die lonkt. Zegde aldus haar baan bij Dagblad van het Noorden vaarwel. Om te vertrekken naar het zuid-oosten, waar Azië en Nieuw-Zeeland wachten.

Neemt liever geen afscheid. En daarom hebben wij een plek gemaakt waar ze kan bewaren wat en wie haar lief is.

Welkom op Vonkstories.

website
 

Volgens mij hoeven we niets meer te zeggen. Ze kan prachtig schrijven en wou hier heel graag een website die bij haar passte. Wij zorgden voor een website waarmee ze gemakkelijk tijdens haar reis verhalen en foto’s aan toe kan voegen.

“Verhalen die het levensvuur aanwakkeren, de levenslust opstoken. Verhalen waar je lessen uit kunt trekken, verteld door mensen die iets indringend doorleefd hebben en er sterker uitkomen. Niet per se succesverhalen, maar wel opgetekend van echte mensen.”

 

Benieuwd naar wat wij als reclamebureau voor jou kunnen betekenen?
Mail ons naar post@blksm.media of bel +31 639 775 297.