Een aftermovie laten maken van je event?


Publiek dat zich, zonder dat het er fysiek is geweest, verbonden voelt met het evenement. En dus de volgende keer ook onderdeel willen zijn. Nóg leuker is het voor de mensen die er wél zijn geweest.

Een onvergetelijke dag vastleggen? Dat kan!

Wij maken professionele aftermovies: ter promotie, als herinnering aan een prachtig evenement of als bedankje voor je bezoekers. Met een goede aftermovie maak je je publiek enthousiast. Je geeft ze de kans om nog even te kunnen nagenieten. En nog leuker: je kunt mensen - die zelf niet op je evenement zijn geweest - zo uit hun stoel blazen met je film, dat ze volgende keer ook willen komen.

Screenshot-2022-09-19-130535

We gaan eerst in gesprek.

Wat zou je graag willen? Wat wil je uitdragen? Wat hebben we nodig en hoe gaan we jouw evenement het beste in beeld brengen? En niet onbelangrijk: wat gaat dat kosten? En wat gaat het opleveren?

Wij scheppen beeld dat past. En hiervoor gebruiken we de mensen en het materiaal dat het beste past.

Hoe de film eruit komt te zien is afhankelijk van jouw wensen en de omgeving waarin we filmen. We maken een draaiboek voor je, zodat je weet wat je in je film kunt verwachten. Vervolgens breekt de dag aan dat het evenement plaatsvindt. Als het goed is zie je ons gewapend met een camera en brede glimlach de poten onder het lijf rennen om alles perfect op beeld te krijgen (Blksm wat mooi). Afhankelijk van de grootte van het evenement zetten we meer cameramensen/geluidsmensen/overige crew in.

Vervolgens gaan we de productiefase in. Dat betekent het spotten van de beste beelden, de montage, de geluidsnabewerking en kleurcorrectie. 

Er is niets mooiers dan een film geboren zien worden. Als er een indrukwekkende aftermovie uit de productie rolt, is het werk voor ons nog niet gedaan.

Screenshot-2023-01-20-115730

We maken het eindproduct ook gereed om op je verschillende platformen en social media-kanalen te kunnen tonen. 

Er gaat best wat tijd in een film zitten. En waarschijnlijk zijn we aan het eind van de rit beide trots op wat het geworden is: zowel op het evenement als op de aftermovie. En waar je trots op bent daar wil je mee showen, toch? Vandaar dat we graag helpen met het online plaatsen van de film. Vinden we vanzelfsprekend. 

Aftermovies doen het geweldig als promotie voor een volgende editie, tijdens een presentatie of op een beurs. Met een persoonlijke aftermovie, die de verbinding maakt tussen je identiteit en je publiek, laat je een indrukwekkende impressie achter van wat je wil uitdragen. Wij doen niets liever dan jouw evenement zichtbaar maken. 

Noorderzon
Aftermovie
Paradigm
Aftermovie
Grasnapolsky
Aftermovie