Een aftermovie laten maken van je event?


Publiek dat zich, zonder dat het er fysiek is geweest, verbonden voelt met het evenement. En dus de volgende keer ook onderdeel willen zijn. Nóg leuker is het voor de mensen die er wél zijn geweest. 

Maak van je evenement een blijvende herinnering

Na de voorbereiding is het zover, de dag van je evenement. Of het nou een paar uur of meerdere dagen duurt, wij leggen het vast met een krachtige video. Onze kwaliteit kent geen tijd. Wij zijn er altijd op het juiste moment. Van het genietende publiek tot de artiesten en de crew: wij brengen iedereen op de beste manier in beeld. Om zo de mooiste momenten vast te leggen.

Een professionele aftermovie dient ter promotie, als bedankje of blijvende herinnering. Het is de ideale manier om de mensen een extra beleving te geven, zodat ze kunnen blijven nagenieten. Maar ook dat de mensen die er niet bij waren, er de volgende keer absoluut bij willen zijn. We zorgen ervoor dat iedereen verbonden raakt met je evenement. Aftermovies doen het dan ook erg goed als promotie voor komende edities. En onze video is op veel plekken inzetbaar: denk aan social media, presentaties en beurzen. Met onze krachtige en unieke aftermovie blijf je zichtbaar voor je doelgroep.

Kleinschalig of uitgebreid, één of meerdere locaties. Hoe dan ook, waar dan ook. Op welke manier je jouw evenement ook vormgeeft, wij zorgen dat het onvergetelijk wordt. Elk type evenement verdient namelijk een indrukwekkende aftermovie. Zodat de sleutelmomenten er nog meer uitspringen. Dat de hoogtepunten vereeuwigd worden.

Screenshot-2022-09-19-130535

We gaan eerst in gesprek.

We zijn benieuwd naar wat je in beeld wilt brengen. Onze samenwerking begint daarom met een oriënterend gesprek. Hierin bespreken we jouw doelen, wensen en wisselen we ideeën uit. Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we tijdens de tweede afspraak dieper in op de inhoud en het creatieve concept. Samen zorgen we er voor dat jouw evenement de kwalitatieve aftermovie krijgt die het verdient.

Wij scheppen beeld dat past. En hiervoor gebruiken we de mensen en het materiaal dat het beste past.

We vragen je daarom om bepaalde input, zodat wij daar een passend en krachtig concept bij kunnen bedenken. Wij laten dan ook graag alle facetten van jouw evenement zien. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding, de beleving van het publiek en natuurlijk de sprekers, crew en eventuele artiesten. Aan de hand van deze informatie maken wij, uiteraard in goed overleg. Hierdoor wordt duidelijk welke beelden we daadwerkelijk op de draaidag gaan schieten. Ook wordt gekeken of er aanvullende zaken nodig zijn om de video vorm te geven, zoals animaties.

Werkwijze-nieuwmdpi

Onze expertise is breed en voor elk aspect van de video hebben wij talent in huis. 

Er is niets mooiers dan een film geboren zien worden. Als er een indrukwekkende aftermovie uit de productie rolt, is het werk voor ons nog niet gedaan.

Screenshot-2023-01-20-115730

Wij hebben alles in huis. 

Talent@4x

Als je wilt, gaan we met onze aftermovie ook de lucht in. Onze drone-operator is gecertificeerd en weet waar je wel en niet mag vliegen. Daarnaast heeft hij natuurlijk kennis van de verschillende vliegtechnieken. De beelden die hij met de drone schiet voegen letterlijk een extra dimensie aan de video toe.

Benieuwd naar wat we maken? Klik hieronder dan op één van onze video's. We weten zeker dat je enthousiast wordt. Neem gerust contact met ons op voor een goed gesprek of vrijblijvende offerte.

En wees welkom bij ons op kantoor. Ons team en de koffie staan altijd voor je klaar.

F.A.Q.

Een aftermovie is een korte video compilatie die hoogtepunten van een evenement of bijeenkomst vastlegt. Het doel van een aftermovie is om de sfeer, opwinding en belangrijkste momenten van het evenement te delen met een breder publiek, zoals deelnemers, potentiële klanten of geïnteresseerde kijkers, en om de herinnering aan het evenement levend te houden. Aftermovies worden vaak gedeeld op sociale media, websites en andere online platforms.

Ons proces voor het maken van een aftermovie begint met een grondige analyse van uw wensen, doelen en doelgroep, waarbij we streven naar een diepgaand begrip van uw visie. We werken nauw samen met u om een gedetailleerd plan op te stellen en bereiden ons zorgvuldig voor op de opnamen. Tijdens het evenement leggen we zowel geplande momenten als spontane hoogtepunten vast, en na afloop editten we de video met onze magische blksmsaus. We betrekken u bij het hele proces, inclusief het beoordelen van de conceptversie en het aanbrengen van eventuele wijzigingen.

Pas wanneer u tevreden bent met het eindresultaat leveren we de definitieve aftermovie. We kunnen u ook helpen bij de publicatie en promotie ervan. Samen evalueren we de resultaten en meten de effectiviteit van de video in relatie tot uw doelstellingen.

De kosten voor het maken van een aftermovie zijn afhankelijk van factoren zoals de duur, complexiteit en specifieke eisen. De kosten omvatten doorgaans pre-productie, opnamen, post-productie, apparatuur, crew en eventuele extra's zoals muzieklicenties. We kijken samen naar de mogelijkheden die passen binnen uw budget.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte om erachter te komen wat we voor jouw evenement kunnen betekenen.

Noorderzon
Aftermovie
Paradigm
Aftermovie
Grasnapolsky
Aftermovie