Videoproductie uit groningen?


Wil je graag een video van hoge kwaliteit laten maken? Goed idee! Want een professionele videoproductie betaalt zich altijd uit. Of je nu op zoek bent naar een animatie video, een video testimonial, online video of branded content. Wij zijn van alle markten thuis en maken video's van hoge kwaliteit.

Een overtuigende video laat in korte tijd, effectief zien waar het om draait.

Je hebt een heldere boodschap. Jouw product of dienst is uniek en wij begrijpen dat als geen ander. Deze verdient het dan ook om aan de buitenwereld getoond te worden. En hoe kan dat nou beter dan met een professionele videoproductie? Of het nu gaat om het vergroten van je bereik, het vertellen van boeiende verhalen of het overbrengen van een specifieke boodschap: wij zorgen voor prachtige beelden die bij jouw merkidentiteit passen.

Schermafbeelding-2023-10-09-110025-1

Blksm is een flexibel bureau en we doen onze eigen productie en camerawerk.

Ontdek de kracht van visuele content. Video is namelijk niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Hiermee maak je jouw boodschap zichtbaar en tastbaar.

Je neemt je doelgroep mee in het verhaal dat je wilt overbrengen. Een helder en sprekend verhaal. Dat men zich kan identificeren met waar jij voor staat. Het uiteindelijke doel: het vergroten van je bekendheid bij jouw doelgroep.

Als experts op het gebied van videoproducties helpen wij je bij het bereiken van jouw doelen.

Wij maken namelijk de video's die je doelgroep wilt zien. Van branded content tot testimonials, van sfeerreportages tot aan animatie. Van kleinschalig tot uitgebreid: wij verwerken jouw concept tot een videoproductie op maat en van hoge kwaliteit. 

Klinkt meer dan goed toch? Lees hieronder verder hoe we samen kunnen werken.

Werkwijze-nieuwmdpi
Talent@4x

Onze expertise is breed en voor elk aspect van de video hebben wij talent in huis. Zo is de cameraman/director of photography verantwoordelijk voor de compositie en de framing van elk shot. Hij zorgt samen met de regisseur voor de visuele uiting van het concept. De laatstgenoemde bepaalt tijdens de draaidag de look and feel van de videoproductie. Daarnaast begeleidt hij/zij de figuratie, acteurs en de rest van de crew.


Benieuwd naar wat we maken? Klik hieronder dan op een van onze video's. We weten zeker dat je enthousiast wordt. Neem gerust contact met ons op voor een goed gesprek of vrijblijvende offerte.

En wees welkom bij ons op kantoor. Ons team en de koffie staan altijd voor je klaar.

Stichting Marketing Delfzijl
Promotiefilm
Mamamini
Promotiefilm
Focus Magazine
Promotiefilm
Het Noorden Werkt Door
Commercial
StroomLab
Promotiefilm
Race Experience
Promotiefilm