Videoproductie uit groningen?


Wil je graag een video van hoge kwaliteit laten maken? Goed idee! Want dat betaalt zich altijd uit. Of je nu op zoek bent naar een animatie video, een video testimonial, online video of branded content.

Een overtuigende video laat in korte tijd zien waar het om draait.

Wij dagen onszelf graag uit en zijn pas tevreden als ieder shot klopt. Zo brengen we jouw verhaal zo sterk mogelijk in beeld. Een film op je website of via social media werkt goed om je product kracht bij te zetten. Het werkt om mensen tot iets te bewegen of om ze aan je te binden. Film werkt om vrijwilligers of personeel te vinden of om je werknemers juist te loven.

IMG_5179_square

Blksm is een flexibel bureau en we doen onze eigen productie en camerawerk.

Ons productieproces is afhankelijk van jouw wensen, doelstellingen en budget. We maken aan de hand van een gesprek een script, waarop alle shots van te voren zijn uitgedacht.

Afhankelijk van je wensen schakelen we derden in; zoals een geluidsman, lichtman, setdresser, voice-over, figuratie of acteurs.

Benieuwd naar voorbeelden?

Kijk dan eens naar de aftermovie van Noorderzon, onze promotiefilm voor RTV Noord of de bedrijfsfilm voor enCircle. Vertel je verhaal met film! Wij weten inmiddels dat het loopt als een tiet. Zou je willen weten wat dit je kost? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. 

Of je nu op zoek bent naar iets persoonlijks, prikkelends of juist commercieel.

Wij zijn in alles wat we doen persoonlijk en perfectionistisch. Bij Blksm doen we er alles aan om jouw verhaal zo sterk mogelijk in beeld te brengen. We zijn verdiepend, verbredend en beeldend. 

Screenshot-2023-01-20-112030
Stichting Marketing Delfzijl
Promotiefilm
Mamamini
Promotiefilm
Focus Magazine
Promotiefilm
Het Noorden Werkt Door
Commercial
StroomLab
Promotiefilm
Race Experience
Promotiefilm