Videoproductie uit groningen?


Wil je graag een video van hoge kwaliteit laten maken? Goed idee! Want dat betaalt zich altijd uit. Of je nu op zoek bent naar een animatie video, een video testimonial, online video of branded content.

Een overtuigende video laat in korte tijd, effectief zien waar het om draait.

Als experts op het gebied van videoproductie helpen je bij het bereiken van jouw doelen. Wij dagen onszelf graag uit en zijn pas tevreden als ieder shot klopt. Of het nu gaat om het vergroten van je bereik, het vertellen van boeiende verhalen of het overbrengen van een specifieke boodschap, wij zorgen voor prachtige beelden die bij jouw merkidentiteit passen. 

IMG_5179_square

Blksm is een flexibel bureau en we doen onze eigen productie en camerawerk.

Ons productieproces is afhankelijk van jouw wensen, doelstellingen en budget. We maken aan de hand van een gesprek een script, waarop alle shots van te voren zijn uitgedacht.

Afhankelijk van je wensen schakelen we derden in; zoals een geluidsman, lichtman, setdresser, voice-over, figuratie of acteurs.

Benieuwd naar voorbeelden?

Kijk dan eens naar de aftermovie van Noorderzon, onze promotiefilm voor Wierden en Borgen of de bedrijfsfilm voor enCircle. Vertel je verhaal met film! Wij weten inmiddels dat het loopt als een tiet. Zou je willen weten wat dit je kost? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. 

Of je nu op zoek bent naar iets persoonlijks, prikkelends of juist commercieel.

Wij zijn in alles wat we doen persoonlijk en perfectionistisch. Kies voor onze videoproductie en ontdek de kracht van visuele content. Laat ons jouw verhaal tot leven brengen. 

Screenshot-2023-01-20-112030
Stichting Marketing Delfzijl
Promotiefilm
Mamamini
Promotiefilm
Focus Magazine
Promotiefilm
Het Noorden Werkt Door
Commercial
StroomLab
Promotiefilm
Race Experience
Promotiefilm