Een klein, ambitieus
bureau dat beeld maakt.


Jong, flexibel, vlot, modern. Noem 't maar op. Opgericht in 2016 en gevestigd in het wonderschone Groningen, de stad die ons zoveel heeft gebracht. Opleidings, bier en belevings, om maar iets te noemen.

Wij zijn klein en specialistisch. Richten ons op film en video en houden immer één zaak scherp in beeld: een machtig eindproduct.

Dat jij als opdrachtgever zegt:
Blksm dat hebben jullie moai doan! Daar leven we voor.

John Witteman communiceert, adviseert, filmt en monteert als een wildeman. Als iemand creatief is, dan is het John wel.

Hij is gedreven, gepassioneerd en geeft nooit op totdat jij tevreden bent.


 

Jasper Prakken produceert, administreert, regelt en fotografeert alles wat los en vast zit. Daarnaast is hij ook nog eens een gecertificeerde drone piloot.


Joshua Maldonado is een kunstenaar in zijn vak. Geef Joshua een aantal beelden en je eindigt gegarandeerd met een goed eindproduct.

Met ervaring, een frisse blik en passie voor zijn werk weet Joshua de montages van de blksm films tot een hoger niveau te tillen.

Een echte aanwinst voor het team.

 

Lotte Mulder creëert, fotografeert en leert vooral heel veel over alles wat met blksm te maken heeft. Met haar passie voor beeld zit ze hier op de goede plek om haar kennis te vergroten.

Tijdens haar stage gaat ze o.a. de socials beheren, monteren, regisseren en communiceren.

Laat dit maar aan Lotte over. Die redt zich wel.

Wij helpen jou dichter bij je klanten te komen en creëren oplossingen die voor jou van meerwaarde zijn. Dit doen we door goed naar jou te luisteren en hiermee tot een doelmatig eindproduct te komen.

Wat de twee directeuren en medewerkers drijft is het tot leven wekken van een product waarbij vele ogen worden geopend, monden in verbazing openvallen en uiteindelijk de portemonnee ook niet dichtblijft.

Want eigenlijk is al het bovenstaande lariekoek. We doen het voor de fame. Nee hoor. De koffie is hier op kantoor best lekker. En we hebben een dikke studio. Daar willen we inderdaad wat mee zeggen. Kom langs!

Wij werken samen met individuen, start-ups, mkb'ers en de grotere merken. Wij laten ze communiceren door middel van overtuigende beelden en sterke concepten. Kijk hieronder maar eens.

Logo-BuenaParte
Logo-Biblionet
Logo-De Friesland
Logo-Cosis
Logo-Fotofabriek
Logo-Gasunie
Logo-Grasnapolsky_05
Opdrachtgever: Groninger Museumnacht
LogoInterlinie
Logo-kids2b
Logo-Lentis
Logo-Mamamini_03
Opdrachtgever: Noorderzon
Opdrachtgever: Odyssey
Logo-Open
Logo-Paradigm
Logo-RaceExperience
Opdrachtgever: Rijksuniversiteit Groningen
Logo-RTV Noord
Logo-SKSG
Logo-Tennet
Logo-TPG
Logo-VentureLab
Logo-VNN