Een klein, ambitieus
bureau dat beeld maakt.


Jong, flexibel, vlot, modern. Noem 't maar op. Opgericht in 2016 en gevestigd in het wonderschone Groningen, de stad die ons zoveel heeft gebracht. Opleidings, bier en belevings, om maar iets te noemen.

Wij zijn klein en specialistisch. Richten ons op film en video en houden immer één zaak scherp in beeld: een machtig eindproduct.

Dat jij als opdrachtgever zegt:
Blksm dat hebben jullie moai doan! Daar leven we voor.

John Witteman communiceert, adviseert, filmt en monteert als een wildeman. Als iemand creatief is, dan is het John wel.

Hij is gedreven, gepassioneerd en geeft nooit op totdat jij tevreden bent.

Vraag dat zijn vriendin maar.

 

Jasper Prakken fotografeert, produceert, administreert, regelt en organiseert alles wat los en vast zit. Daarnaast is hij ook nog eens een gecertificeerde drone piloot.

Zijn barista geschiedenis zorgt voor de aanwezigheid van lekkere koffie op kantoor, want koffie is de dobber waar Blksm op drijft.

Wij helpen jou dichter bij je klanten te komen en creëren oplossingen die voor jou van meerwaarde zijn. Dit doen we door goed naar jou te luisteren en hiermee tot een doelmatig eindproduct te komen.

Wat de twee medewerkers annex directeuren drijft is het tot leven wekken van een product waarbij vele ogen worden geopend, monden in verbazing openvallen en uiteindelijk de portemonnee ook niet dichtblijft.

Want eigenlijk is al het bovenstaande lariekoek. We doen het voor de fame. Nee hoor. De koffie is hier op kantoor best lekker. En we hebben een dikke beamer. Daar willen we inderdaad wat mee zeggen. Kom langs. Dan ontmoet je ook onze directe partners!

Farhad2

Farhad Khodadadzade fotografeert en cinematografeert. Samen delen wij een kantoor en een video- & fotostudio in hetzelfde pand.

Zijn ervaring met artiesten zoals o.a. Kraantje Pappie, Maan & Noisia zorgt voor een frisse wind bij Blksm. Zo zul je hem vaak bij ons op de set zien staan.

Wij werken samen met individuen, start-ups, mkb'ers en de grotere merken. Wij laten ze communiceren door middel van overtuigende beelden en sterke concepten. Kijk hieronder maar eens.

Logo-BuenaParte
Opdrachtgever: Dagblad van het Noorden
Logo-De Friesland
Opdrachtgever: De Sfeerhaard
Logo-Dropper
Logo-Fotofabriek
Logo-Gasunie
Logo-Grasnapolsky_05
Opdrachtgever: Groninger Museumnacht
LogoInterlinie
Logo-Lentis
Logo-Mamamini_03
Opdrachtgever: Noorderzon
Opdrachtgever: Odyssey
Logo-Open
Logo-Paradigm
Logo-RaceExperience
Opdrachtgever: Rijksuniversiteit Groningen
Logo-RTV Noord
Logo-TPG
Logo-VentureLab
Logo-VNN