Een klein, ambitieus
bureau dat beeld maakt.


Vlot, flexibel, modern. Noem 't maar op. Opgericht in 2016 en gevestigd in het wonderschone Groningen. 

Wij zijn klein en specialistisch. Richten ons op film en video en houden immer één zaak scherp in beeld: een machtig eindproduct.

Dat jij als opdrachtgever zegt:
Blksm dat hebben jullie moai doan! Daar leven we voor.

John Witteman communiceert, adviseert, filmt en monteert als een wildeman. Als iemand creatief is, dan is het John wel.

Hij is gedreven, gepassioneerd en geeft nooit op totdat jij tevreden bent.


 

Jasper Prakken produceert, administreert, regelt en fotografeert alles wat los en vast zit. Daarnaast is hij ook nog eens een gecertificeerd drone piloot.


Joshua Maldonado is een kunstenaar in zijn vak. Geef Joshua een aantal beelden en je eindigt gegarandeerd met een goed eindproduct.

Met ervaring, een frisse blik en passie voor zijn werk weet Joshua de montages van de Blksm films tot een hoger niveau te tillen.

 

Lotte Mulder creëert, fotografeert, communiceert en beheert de socials van Blksm. Met een passie voor beeld zit zij hier op de goede plek om haar skills te laten zien. 

Laat het maar aan Lotte over. Die redt zich wel.

Wij helpen jou dichter bij je klanten te komen en creëren oplossingen die voor jou van meerwaarde zijn. Dit doen we door goed naar jou te luisteren en hiermee tot een doelmatig eindproduct te komen.

Wat de twee directeuren en medewerkers drijft is het tot leven wekken van een product waarbij vele ogen worden geopend, monden in verbazing openvallen en uiteindelijk de portemonnee ook niet dichtblijft.

Want eigenlijk is al het bovenstaande lariekoek. We doen het voor de fame. Nee hoor. De koffie is hier op kantoor best lekker. En we hebben een dikke studio. Daar willen we inderdaad wat mee zeggen. Kom langs!

Wij werken samen met individuen, start-ups, mkb'ers en de grotere merken. Wij laten ze communiceren door middel van overtuigende beelden en sterke concepten. Kijk hieronder maar eens.

2-alfa-college
Logo-BuenaParte
Logo-Biblionet
Logo-De Friesland
Logo-Cosis
Logo-Fotofabriek
3-Buitengewoon-Events
Opdrachtgever: Groninger Museumnacht
LogoInterlinie
Logo-kids2b
Logo-Lentis
Logo-Mamamini_03
1-no-excess
Opdrachtgever: Noorderzon
Opdrachtgever: Odyssey
Logo-Paradigm
Opdrachtgever: Rijksuniversiteit Groningen
Logo-RTV Noord
Logo-SKSG
Logo-Tennet
Logo-TPG
Logo-VentureLab
3-vgmny
Logo-VNN