Promotiefilm laten maken ter promotie van?


Video's die je doelgroep bereiken, beelden die raken en enthousiast maken. Wij zetten jouw krachtige boodschap en innovatieve ideeën om naar aantrekkelijk beeld van hoge kwaliteit. Waardoor jouw bedrijf, organisatie, product of dienst de aandacht krijgt die het verdient.

Een promotiefilm van hoge kwaliteit is dé manier om gezien te worden.

Dé manier om gezien te worden door je (potentiële) klanten. Onze promotievideo is geschikt voor zowel je website als je marketing-en social mediakanalen. En tevens handig voor presentaties op locatie. Een promotievideo kan dus op vele manieren ingezet worden.

Een promotievideo van ons overtuigt, raakt en mobiliseert. Wij werken op allerlei manieren en in allerlei vormen. Dit doen we door middel van sterke camerabeelden, cinematische droneshots en strakke animaties. We maken sketches, korte fragmenten en uitgebreide video's met interviews en sfeerbeelden.

Wat je verhaal ook is: wij brengen het krachtig en uniek in beeld. We komen graag bij je langs, gaan voor je op reis. Wij brengen jou bij de klant in het vizier, zodat je kan laten zien waar je voor staat.

Conradine-1-1

We willen niets liever dan het beeld voor jou laten spreken. En dat kan op veel verschillende manieren.

Een promotievideo van ons kent veel voordelen. Het maakt je zicht- en tastbaar voor de klant, zodat ze weten welke boodschap en ideeën je uitdraagt. Dat is wat jij wilt. Dat is wat wij voor je doen.

Onze promotievideo's zetten aan tot denken en tot handelen. Brengen je boodschap onder de aandacht. Zodat je bekendheid, bereik en daarmee je doelgroep vergroot wordt. Zodat je kijkers kopers worden.

Voor ons is een fijne samenwerking en een mooi eindresultaat het allerbelangrijkst.

We zijn benieuwd naar wat je in beeld wilt brengen. Onze samenwerking begint daarom met een oriënterend gesprek. Hierin bespreken we jouw doelen, wensen en wisselen we ideeën uit. Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we tijdens de tweede afspraak dieper in op de inhoud en het creatieve concept. Samen zorgen we ervoor dat jouw product of dienst de kwalitatieve promotievideo krijgt die het verdient.

We vragen je daarom om bepaalde input, zodat wij daar een passend en krachtig concept bij kunnen bedenken. Wij laten dan ook graag alle facetten van jouw bedrijf zien. Denk bijvoorbeeld aan de kenmerken van je product, de krachten van je dienst en de beleving van de (potentiële) klant.

Aan de hand van deze informatie maken wij, uiteraard in goed overleg, een strakke shotlist en pakkende tekst voor een voice-over. Hierdoor wordt duidelijk welke beelden we daadwerkelijk op de draaidag gaan schieten en welke begeleidende tekst erbij past. Ook wordt gekeken of er aanvullende zaken nodig zijn om de video vorm te geven. Denk aan props, figuranten en visagie. Hier komen we hieronder verder op terug.

Vervolgens maken we een draaiboek. Hier staat alles in wat nodig is om de productie in goede banen te leiden. Zodat het voor jou, de locatie en figuratie duidelijk is welke beelden er op welk moment worden geschoten. Ondanks dat het draaiboek van tevoren vastligt, kan het ook lonen om op de draaidag te improviseren. Dit gebeurt uiteraard altijd in goed overleg, zodat we dicht bij de visie van jouw merk blijven. 

Al het bovenstaande komt vervolgens samen in de montage. We selecteren de beste beelden, voegen eventuele animaties toe en zorgen desgewenst voor passende, rechtenvrije muziek. We leveren spoedig een eerste versie van de promotievideo op, die je kan voorzien van feedback.

Vervolgens gaan wij verder met de afwerking van de promotievideo: het toepassen van kleurcorrectie, toevoegen van eventuele animaties en het nabewerken van de audio. Hierna is je krachtige commercial volledig inzetbaar. Maar hier stopt onze service niet: desgewenst zorgen wij voor plaatsing op de door jou gekozen (social media)kanalen. 

We hebben in ons netwerk genoeg professionals die we desgewenst kunnen invliegen.

We zien het als onze kracht: wij blijven bij de kern, midden in het proces. We zijn groots in klein. Wat je wensen maar zijn.

smd_square

Als je een promotiefilm combineert met content marketing, geeft dat in veel gevallen een flinke boost aan je bereik en branding.

Onze expertise is breed en voor elk aspect van de video hebben wij talent in huis. Zo is de cameraman/director of photography verantwoordelijk voor de compositie en de framing van elk shot. Hij zorgt samen met de regisseur voor de visuele uiting van het concept. De laatstgenoemde bepaalt tijdens de draaidag de look and feel van de videoproductie. Daarnaast begeleidt hij/zij de figuratie, acteurs en de rest van de crew.

Uiteraard is het belangrijk dat de scènes goed en mooi belicht zijn. Daar is onze lichtman voor: deze stuurt en controleert het licht. We hebben verschillende lampen in ons arsenaal, geschikt voor elke situatie. Zo kunnen we de zon nabootsen of zorgen voor een dromerig, zacht effect. Daarnaast zorgt onze geluidsman er voor dat ook de audio goed wordt vastgelegd. Denk aan het opnemen van interviews, sfeergeluiden en het weghalen van eventuele, storende setgeluiden.

En als je wilt, gaan we met onze videoproductie ook de lucht in. Onze drone-operator is gecertificeerd en weet waar je wel en niet mag vliegen. Daarnaast heeft hij natuurlijk kennis van de verschillende vliegtechnieken. De beelden die hij met de drone schiet voegen letterlijk een extra dimensie aan de video toe.

Om ervoor te zorgen dat iedereen op de set er het beste op staat, is ook professionele visagie mogelijk. De visagist(e) houdt zich vooral bezig met het accentueren of camoufleren van het gezicht. Zo komt het onderwerp het beste uit de verf. Met name tijdens het maken van portretten en interviews is dit een groot voordeel.

Bij een krachtige promotievideo hoort uiteraard een sterke tekst. Onze copywriter kan complexe informatie behapbaar en verhalend maken. Of je de tekst nou poëtisch of juist zakelijk wilt: onze woorden bereiken altijd hun doel. Bovendien werken wij samen met een professionele geluidsstudio, waar de geschreven teksten ingesproken kunnen worden. Desgewenst nemen we voice-overs (ook) op locatie op.

Wil je naast bewegend ook stilstaand beeld? We werken samen met verschillende fotografen die oog hebben voor het perfecte plaatje. Denk aan foto’s van de videoscènes of aanvullend materiaal, zoals portretten. De videograaf en fotograaf kunnen individueel werken, zodat er op een draaidag gevarieerde beelden kunnen worden geschoten.

Tot slot zorgen wij ook voor de juiste aankleding van de set. We kunnen meedenken over de styling, maar ook zorgen voor de juiste figuratie. Van professionele modellen en acteurs tot ‘gewone’ burgers: wij zorgen altijd voor de juiste man of vrouw op de juiste plek.

Bovendien beschikken wij ook over een eigen, professionele studio. Onze backdrops in alle kleuren van de regenboog vormen een uitstekend decor voor jouw commercial. Daarnaast projecteer je alles wat je wilt op onze dijk van een beamer en richten we de belichting in op basis van jouw wensen.

Benieuwd naar wat we maken? Klik hieronder dan op een van onze video's. We weten zeker dat je enthousiast wordt. Neem gerust contact met ons op voor een goed gesprek of vrijblijvende offerte.

En wees welkom bij ons op kantoor. Ons team en de koffie staan altijd voor je klaar.

F.A.Q.

Een promotiefilm van blksm kan ingezet worden om een product, dienst, evenement, organisatie of idee te promoten. Onze promotiefilms zorgen ervoor dat de kijker geïnformeerd, geïnspireerd en enthousiast gemaakt wordt om een product of dienst bij ons af te nemen.

Ons werk is bedoeld om uw product, dienst, evenement, organisatie of idee te promoten. Dat kan op veel verschillende manieren. Wij gaan samen kijken naar het doel van de video. Als het doel van de video duidelijk is, zetten we een synopsis op papier. We schrijven een script waarin elk beeld is uitgedacht en inventariseren de benodigdheden voor de productie. Verder zorgen we voor de techniek, apparatuur, het draaiboek, de juiste muziek en crew. Daarna gaan we filmen tijdens de draaidagen en na afloop monteren we de video met onze magische blksmsaus. We betrekken u bij het hele proces, inclusief het beoordelen van de conceptversie en het aanbrengen van eventuele wijzigingen. 

Pas wanneer u tevreden bent met het eindresultaat leveren we de definitieve promotiefilm. We kunnen u ook helpen bij de publicatie en promotie ervan. Samen evalueren we de resultaten en meten de effectiviteit van de video in relatie tot uw doelstellingen.

De kosten voor het maken van een promotiefilm zijn afhankelijk van factoren zoals de duur, complexiteit en specifieke eisen. De kosten omvatten doorgaans pre-productie, opnamen, post-productie, apparatuur, crew en eventuele extra's zoals muzieklicenties. We kijken samen naar de mogelijkheden die passen binnen uw budget. 

Klik hier voor een vrijblijvende offerte om erachter te komen wat we voor jouw project kunnen betekenen.

Het Noorden Werkt Door
Commercial
StroomLab
Promotiefilm
Race Experience
Promotiefilm
Stichting Marketing Delfzijl
Promotiefilm