Promotiefilm laten maken ter promotie van?


Video's die je doelgroep bereiken, beelden die raken en enthousiast maken. Wij zetten jouw krachtige boodschap en innovatieve ideeën om naar aantrekkelijk beeld van hoge kwaliteit. Waardoor jouw bedrijf, organisatie, product of dienst de aandacht krijgt die het verdient.

Een promotiefilm van hoge kwaliteit is dé manier om gezien te worden.

Dé manier om gezien te worden door je (potentiële) klanten. Onze promotievideo is geschikt voor zowel je website als je marketing-en social mediakanalen. En tevens handig voor presentaties op locatie. Een promotievideo kan dus op vele manieren ingezet worden.

Een promotievideo van ons overtuigt, raakt en mobiliseert. Wij werken op allerlei manieren en in allerlei vormen. Dit doen we door middel van sterke camerabeelden, cinematische droneshots en strakke animaties. We maken sketches, korte fragmenten en uitgebreide video's met interviews en sfeerbeelden.

Wat je verhaal ook is: wij brengen het krachtig en uniek in beeld. We komen graag bij je langs, gaan voor je op reis. Wij brengen jou bij de klant in het vizier, zodat je kan laten zien waar je voor staat.

Conradine-1-1

We willen niets liever dan het beeld voor jou laten spreken. En dat kan op veel verschillende manieren.

Een promotievideo van ons kent veel voordelen. Het maakt je zicht- en tastbaar voor de klant, zodat ze weten welke boodschap en ideeën je uitdraagt. Dat is wat jij wilt. Dat is wat wij voor je doen.

Onze promotievideo's zetten aan tot denken en tot handelen. Brengen je boodschap onder de aandacht. Zodat je bekendheid, bereik en daarmee je doelgroep vergroot wordt. Zodat je kijkers kopers worden.

Voor ons is een fijne samenwerking en een mooi eindresultaat het allerbelangrijkst.

We zijn benieuwd naar wat je in beeld wilt brengen. Onze samenwerking begint daarom met een oriënterend gesprek. Hierin bespreken we jouw doelen, wensen en wisselen we ideeën uit. Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we tijdens de tweede afspraak dieper in op de inhoud en het creatieve concept. Samen zorgen we ervoor dat jouw product of dienst de kwalitatieve promotievideo krijgt die het verdient.

We vragen je daarom om bepaalde input, zodat wij daar een passend en krachtig concept bij kunnen bedenken. Wij laten dan ook graag alle facetten van jouw bedrijf zien. Denk bijvoorbeeld aan de kenmerken van je product, de krachten van je dienst en de beleving van de (potentiële) klant.

 

Werkwijze-nieuwmdpi
Talent@4x

We hebben in ons netwerk genoeg professionals die we desgewenst kunnen invliegen.

We zien het als onze kracht: wij blijven bij de kern, midden in het proces. We zijn groots in klein. Wat je wensen maar zijn.

Benieuwd naar wat we maken? Klik hieronder dan op een van onze video's. We weten zeker dat je enthousiast wordt. Neem gerust contact met ons op voor een goed gesprek of vrijblijvende offerte.

En wees welkom bij ons op kantoor. Ons team en de koffie staan altijd voor je klaar.

F.A.Q.

Een promotiefilm van blksm kan ingezet worden om een product, dienst, evenement, organisatie of idee te promoten. Onze promotiefilms zorgen ervoor dat de kijker geïnformeerd, geïnspireerd en enthousiast gemaakt wordt om een product of dienst bij ons af te nemen.

Ons werk is bedoeld om uw product, dienst, evenement, organisatie of idee te promoten. Dat kan op veel verschillende manieren. Wij gaan samen kijken naar het doel van de video. Als het doel van de video duidelijk is, zetten we een synopsis op papier. We schrijven een script waarin elk beeld is uitgedacht en inventariseren de benodigdheden voor de productie. Verder zorgen we voor de techniek, apparatuur, het draaiboek, de juiste muziek en crew. Daarna gaan we filmen tijdens de draaidagen en na afloop monteren we de video met onze magische blksmsaus. We betrekken u bij het hele proces, inclusief het beoordelen van de conceptversie en het aanbrengen van eventuele wijzigingen. 

Pas wanneer u tevreden bent met het eindresultaat leveren we de definitieve promotiefilm. We kunnen u ook helpen bij de publicatie en promotie ervan. Samen evalueren we de resultaten en meten de effectiviteit van de video in relatie tot uw doelstellingen.

De kosten voor het maken van een promotiefilm zijn afhankelijk van factoren zoals de duur, complexiteit en specifieke eisen. De kosten omvatten doorgaans pre-productie, opnamen, post-productie, apparatuur, crew en eventuele extra's zoals muzieklicenties. We kijken samen naar de mogelijkheden die passen binnen uw budget. 

Klik hier voor een vrijblijvende offerte om erachter te komen wat we voor jouw project kunnen betekenen.

Het Noorden Werkt Door
Commercial
StroomLab
Promotiefilm
Race Experience
Promotiefilm
Stichting Marketing Delfzijl
Promotiefilm