Promotiefilm laten maken ter promotie van?


Video content die doelgericht en persoonlijk het idee van je bedrijf of product naar buiten én onder de aandacht brengt. Een promotiefilm kan op vele manieren ingezet worden.

Een promotiefilm van hoge kwaliteit is dé manier om gezien te worden.

Wij helpen je graag om zichtbaar te maken wat tot nu toe onder de radar is gebleven. Wat is jouw verhaal? Wat wil jij laten zien? Het is de kunst om een helder idee om te zetten in een concreet visueel product. Met een goede promotiefilm breng je je bedrijf of organisatie snel onder de aandacht. Een promotiefilm laat in een handomdraai - via je website of op verschillende marketing- en social media-kanalen - zien waar je voor staat. Een film is ook handig voor presentaties op locatie. 

Screenshot-3

We willen niets liever dan het beeld voor jou laten spreken. En dat kan op veel verschillende manieren.

Denk aan een sketch, een kort fragment met krachtige boodschap, een live video, een interview of serie sfeerbeelden. Wil je een drone video laten maken? Kan ook! 

Een boodschap overbrengen om je publiek te overtuigen, te pakken, te laten meedenken of te mobiliseren kan in allerlei vormen. 

Ook mooi: als je een promotiefilm combineert met content marketing, geeft dat in veel gevallen een flinke boost aan je bereik en branding.

Ben je benieuwd naar een paar voorbeelden? Kijk dan eens naar onze ludieke promotiefilm van de fotowedstrijd van William Rutten. Of de film voor de Nationale Marketing Strijd en Next-Gen.

Wil jij graag een promotiefilm laten maken? Dan gaan we als volgt te werk: na overleg met jou stellen we een concept en prijsindicatie op. Vervolgens komen we met een uitgebreid script waarin we ieder shot hebben uitgedacht. We kunnen het zo groots opzetten als jij wil. 

We zetten op locatie een set op. Inclusief belichting. En we hebben in ons netwerk genoeg professionals die we desgewenst kunnen invliegen.

Denk aan licht- of geluidsmensen. Een extra cameraman of getalenteerde acteurs. 

We zien het als onze kracht: wij blijven bij de kern, midden in het proces. We zijn groots in klein. Wat je wensen maar zijn.

smd_square

Voor ons is een fijne samenwerking en een mooi eindresultaat het allerbelangrijkst.

Oh! En we helpen je ook met het online zetten van je video, als je onze hulp kunt gebruiken. 

We vinden dat die dienst erbij hoort: als we iets moois maken zien we ook graag dat het z’n weg naar je publiek vindt. Ben je benieuwd wat een promotiefilm je bij benadering gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wil je een promotiefilm die indruk maakt? Dan zit je bij ons goed! Wij beleven er veel plezier aan om een video te maken die klopt, die aanslaat bij je bedrijf of boodschap. We maken er iets moois van! Een promotiefilm is een sterk product om als communicatiemiddel in te zetten: het verspreidt zich namelijk makkelijk en raakt treffend z’n doel bij het juiste publiek. Een bedrijfsfilm laten maken is altijd een goed idee, want het betaalt zich zeker uit in zichtbaarheid.

Het Noorden Werkt Door
Commercial
StroomLab
Promotiefilm
Kids2b
Promotiefilm
Race Experience
Promotiefilm
Stichting Marketing Delfzijl
Promotiefilm