Een bedrijfsfilm laten maken van je onderneming?


Jouw bedrijf verdient het om gezien te worden op film. Boost je branding, overtuig een toekomstige klant of charmeer je doelgroep. 

Maak een statement, vertel je verhaal. 

Een professionele bedrijfsfilm laten maken is dé manier om te laten zien waar je als bedrijf voor staat.

Of je nou een kleinschalige ondernemer bent of onderdeel bent van een groot bedrijf: wat voor project jij ook voor ogen hebt, maken wij tastbaar. Door middel van een krachtige bedrijfsfilm word je zichtbaar. Wij onderzoeken hoe we op een unieke en persoonlijke manier jouw publiek kunnen bereiken en aanspreken. Jouw visie, onze video.

Wij begrijpen als geen ander dat je als bedrijf zichtbaar wilt zijn voor de buitenwereld. Door jouw boodschap visueel te maken, versterk je de communicatie met de klant. Een bedrijfsfilm is dan ook de meest effectieve manier om te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Neem de kijker met onze video mee in jouw verhaal.

Van een eenmalige productvideo tot een serie aan films: wij brengen alle gewenste facetten van jouw bedrijf in beeld. Dit doen we op een unieke manier. Met krachtige beelden, strakke animaties en cinematische droneshots.

Van zorginstellingen en scholengemeenschappen tot duurzame ondernemingen en ambachtslieden. Van product tot dienst. Van kleinschalig tot corporate. Wat voor type bedrijf je ook hebt: wij vertalen jouw unieke visie naar beeld en bedrijfsfilm. We vertellen je verhaal, versterken je identiteit. Geven je branding een boost. Zodat je jouw bekendheid, bereik en daarmee je doelgroep vergroot.

Klinkt meer dan goed toch? Lees hieronder verder hoe we samen kunnen werken.

kids2bopt

Wij pakken onze videoproductie graag persoonlijk aan. Dat is de kracht van Blksm media.

Ons creatief concept begint met de pre-productie, waarbij we samen met u de doelen en wensen voor uw bedrijfsfilm bespreken.

We onderzoeken hoe we op een unieke en persoonlijke manier jouw publiek bereiken én aanspreken. 

We tonen jou de best passende vorm en uitstraling bij jouw product of dienst.

We zijn een videoproductie bedrijf uit Groningen en hebben we de meeste expertise zelf in huis, maar we maken ook gretig gebruik van ons netwerk. Samen bundelen we onze krachten.

We kunnen de bedrijfsvideo zo groot maken als nodig is. We werken geregeld samen met andere geluidstechnici, gaffers, camera operators, visagisten, copywriters, etc.

Verder zorgen we voor de techniek, apparatuur, het draaiboek, crew en niet te vergeten de catering.

Talent@4x

We helpen met alle liefde om het eindproduct uit te zetten op verschillende kanalen en platformen. 

Werkwijze-nieuwmdpi

Als we een mooie bedrijfsfilm maken, willen we zelf ook graag dat het gezien wordt. Ondersteuning bij de marketing én het online zetten van de bedrijfsfilm is voor ons vanzelfsprekend. Ook hiervoor hebben we een sterk netwerk.

Ben je benieuwd wat een bedrijfsfilm van hoge kwaliteit jou gaat kosten?
Schroom dan niet en vraag een offerte aan. Vinden we leuk. 

Met online video kom je verder. Welk verhaal wil jij vertellen? We gooien alles in de strijd om een bedrijfsfilm te maken die perfect bij jouw bedrijf of dienst past. Daarnaast helpen we je graag met je marketing strategie. Met een goede bedrijfsvideo heb je een bewegend visitekaartje. Super handig!

Benieuwd naar wat we maken? Klik hieronder dan op een van onze video's. We weten zeker dat je enthousiast wordt. Neem gerust contact met ons op voor een goed gesprek of vrijblijvende offerte. En wees welkom bij ons op kantoor.
Ons team en de koffie staan altijd voor je klaar.

F.A.Q.

Een bedrijfsfilm wordt gebruikt om producten, diensten of bedrijfscultuur te presenteren en te promoten. Deze films worden vaak gebruikt voor marketing, communicatie, werving en interne doeleinden. Ze spelen een cruciale rol bij het overbrengen van de boodschap en het opbouwen van merk- of bedrijfsidentiteit. Wij als professioneel videoproductiebedrijf hebben een vlijmscherpe visie voor storytelling wat resulteert in effectieve bedrijfsfilms.

Ons werk is bedoeld om de identiteit van je bedrijf te versterken. Dat kan op veel verschillende manieren. Wij gaan samen kijken naar het doel van de video. Als het doel van de film duidelijk is, zetten we een synopsis op papier. We schrijven een script waarin elk beeld is uitgedacht en inventariseren de benodigdheden voor het productieproces. Verder zorgen we voor de techniek, apparatuur, het draaiboek, de juiste muziek en crew. Daarna gaan we filmen tijdens de draaidagen en na afloop monteren we de video met onze magische blksmsaus. We betrekken u bij het hele proces, inclusief het beoordelen van de conceptversie en het aanbrengen van eventuele wijzigingen. 

Pas wanneer u tevreden bent met het eindresultaat leveren we de definitieve bedrijfsfilm. We kunnen u ook helpen bij de publicatie en promotie ervan. Samen evalueren we de resultaten en meten de effectiviteit van de video in relatie tot uw doelstellingen.

De kosten voor het maken van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van factoren zoals de duur, complexiteit en specifieke eisen. De kosten omvatten doorgaans pre-productie, opnamen, post-productie, apparatuur, crew en eventuele extra's zoals muzieklicenties. We kijken samen naar de mogelijkheden die passen binnen uw budget. 

Klik hier voor een vrijblijvende offerte om erachter te komen wat we voor jouw project kunnen betekenen.


De Friesland
Promotiefilm
Venture Lab
Bedrijfsfilm
Wierden en Borgen
Commercial, Bedrijfsfilm
Gasunie
Bedrijfsfilm