Een bedrijfsfilm laten maken van je onderneming?


In deze tijd is een bedrijfsfilm een goede manier om te laten zien waar je als bedrijf voor staat en welke waarden je wilt uitdragen. Laten zien wie je bent, wat je doet en welke boodschap je wilt brengen.

Een professionele bedrijfsfilm laten maken is dé manier om te laten zien waar je als bedrijf voor staat.

Wil je je branding een boost geven, een toekomstige klant overtuigen, een nieuw publiek of doelgroep charmeren? De impact van een goede bedrijfsfilm betaalt zich altijd uit. Laat zien wie je bent en waar jouw bedrijf voor staat. Dit is ideaal om te gebruiken op je social media kanalen, tijdens een gesprek of op je website. 

Wij doen niets liever dan mooie films maken en wij zorgen ervoor dat je bedrijf er mooi op staat. Niet alleen de communicatieve brug tussen bedrijf en klant moet kloppen, ook de visuele brug moet optimaal zijn (als je het ons vraagt). 

Wat wil je graag laten zien? Daar gaan wij naar vragen.

Een bedrijfsfilm van hoge kwaliteit kun je inzetten om een product of dienst onder de aandacht te brengen, een statement te maken, een verhaal te communiceren of om intern iets duidelijk over te brengen.

Screenshot-2023-01-20-122549

Wij pakken onze videoproductie graag persoonlijk aan. Dat is de kracht van Blksm media.

Ons creatief concept begint met de pre-productie, waarbij we samen met u de doelen en wensen voor uw bedrijfsfilm bespreken.

We onderzoeken hoe we op een unieke en persoonlijke manier jouw publiek bereiken én aanspreken. 

We tonen jou de best passende vorm en uitstraling bij jouw product of dienst.

Ons werk is bedoeld om de identiteit van je bedrijf te versterken. Dat is op veel manieren te realiseren. Met unieke beelden, een uitleg- of logoanimtie of cinematische drone shots. Geen idee is te gek. Als het doel van de film duidelijk is, zetten we een synopsis op papier. We schrijven een script waarin elk beeld is uitgedacht en inventariseren de benodigheden voor de productie. Of u nu een grote productie of een kleinere videocontent nodig heeft, wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw videoproject.

Zoals al eerder genoemd zijn we een videoproductie bedrijf uit Groningen en hebben we de meeste expertise zelf in huis, maar we maken ook gretig gebruik van ons netwerk. Samen bundelen we onze krachten.

We kunnen de bedrijfsvideo zo groot maken als nodig is. We werken geregeld samen met andere geluidstechnici, gaffers, camera operators, visagisten, copywriters, etc.

Verder zorgen we voor de techniek, apparatuur, het draaiboek (heilig!), de juiste muziek, crew en niet te vergeten de catering.  

Screenshot-2022-09-19-135726

We helpen met alle liefde om het eindproduct uit te zetten op verschillende kanalen en platformen. 

Als we een mooie bedrijfsfilm maken, willen we zelf ook graag dat het gezien wordt. Ondersteuning bij de marketing én het online zetten van de bedrijfsfilm is voor ons vanzelfsprekend. Ook hiervoor hebben we een sterk netwerk.

Ben je benieuwd wat een bedrijfsfilm van hoge kwaliteit jou gaat kosten?
Schroom dan niet en vraag een offerte aan. Vinden we leuk. 

Met online video kom je verder. Welk verhaal wil jij vertellen? We gooien alles in de strijd om een bedrijfsfilm te maken die perfect bij jouw bedrijf of dienst past. Daarnaast helpen we je graag met je marketing strategie. Met een goede bedrijfsvideo heb je een bewegend visitekaartje. Super handig!

De Friesland
Promotiefilm
Venture Lab
Bedrijfsfilm
Wierden en Borgen
Commercial, Bedrijfsfilm
Encircle
Promotiefilm
Gasunie
Bedrijfsfilm