Een bedrijfsfilm laten maken van je onderneming?


In deze tijd is een bedrijfsfilm een goede manier om te laten zien waar je als bedrijf voor staat en welke waarden je wilt uitdragen. Laten zien wie je bent, wat je doet en welke boodschap je wilt brengen.

Een professionele bedrijfsfilm is dé manier om te laten zien waar je als bedrijf voor staat. Of je nu je branding een boost wil geven, een nieuw publiek wil charmeren of een toekomstige klant wil overtuigen. Een video is ideaal om te gebruiken op je social media kanalen, tijdens een gesprek of op je website. 

Wij doen niets liever dan mooie films maken en ervoor zorgen dat je bedrijf er mooi op staat. Niet alleen de communicatieve brug tussen bedrijf en klant moet kloppen, ook de visuele brug moet optimaal zijn (als je het ons vraagt). 

Wat wil je graag laten zien?

Een bedrijfsfilm van hoge kwaliteit kun je inzetten om een product of dienst onder de aandacht te brengen, een statement te maken, een verhaal te communiceren of om intern iets duidelijk over te brengen.

gasunie_square

Wij pakken onze videomarketing graag persoonlijk aan. Dat is de kracht van Blksm.

We zijn klein en flexibel, houden van korte lijnen en zijn gedreven om het beste verhaal te vertellen. In een gesprek met jou laten we met alle liefde de kracht van een bedrijfsfilm zien.

We onderzoeken hoe we op een unieke en persoonlijke manier jouw publiek bereiken én aanspreken. 

Als het doel van de film duidelijk is, zetten we een synopsis op papier. We tonen jou de best passende vorm en uitstraling.

Ons werk is bedoeld om de identiteit van je bedrijf te versterken. En dat kan op veel verschillende manieren. Met 3D-motion graphics bijvoorbeeld, een uitleg-animatie, of een langere animatiefilm in combinatie met beeld. Geen idee is te gek. We schrijven een script waarin ieder beeld is uitgedacht en inventariseren wat we nodig hebben voor de productie.

Zoals al eerder genoemd zijn we een klein bedrijf en hebben we de meeste expertise zelf in huis. Samen doen we de montage en nabewerking.

We kunnen het zo groot maken als nodig is. Dan vliegen we een bevriende geluidsman/vrouw, extra cameraman/vrouw of acteur in. Een kleine set is eenvoudig op locatie op te bouwen.

Verder zorgen we voor de techniek, apparatuur, het draaiboek (heilig!), de muziek, crew en niet te vergeten de catering.  

lentis_square

Een eerste versie van de bedrijfsfilm komt jouw kant op voor feedback. We helpen met alle liefde om het eindproduct uit te zetten op de verschillende kanalen en platformen. 

Als we iets moois maken, willen we zelf ook graag dat het gezien wordt.  Ondersteuning bij het online zetten is voor ons vanzelfsprekend. 

Ben je benieuwd wat een bedrijfsfilm van hoge kwaliteit jou gaat kosten? Schroom dan niet en vraag een offerte aan. Vinden we leuk. 

Met online video kom je verder. Welk verhaal wil jij vertellen? We gooien alles in de strijd om een film te maken die perfect bij jouw bedrijf past. Daarnaast helpen we je graag met je marketing strategie. Met een goede bedrijfsvideo heb je een bewegend visitekaartje. Super handig!

Race Experience
Promotiefilm
De Friesland
Promotiefilm
Venture Lab
Bedrijfsfilm
Lentis
Bedrijfsfilm
Encircle
Promotiefilm
Omarm Groningen
Promotiefilm
Gasunie
Bedrijfsfilm