Herkenbare commercial 
voor je bedrijf?

 

Wij creëren beeld dat past bij jouw identiteit. Want een commercial is meer dan zomaar een video. Met een goede commercial laat je zien wie je bent.

Ons doel is dat jouw merk voortaan één geheel is. We willen niets liever dan dat het beeld klopt. 

Een identiteit neerzetten vraagt om meer dan slechts een video of campagne. Het draait om je publiek: waar identificeren zij zich mee en hoe wil je dat je bedrijf gezien wordt? Met herkenbaarheid, met sterke visuele kenmerken en authenticiteit kun jij je onderscheiden van andere merken in je branche. Want een ding is zeker: wij geven niet op tot jullie een unieke commercial in handen hebben.

Screenshot-42-3

We beginnen bij het begin. Bij de essentie.

Welke waarden en doelstellingen heb je en wat wil je uitdragen? Hoe onderscheidt je je van concurrenten? Hoe zou je jezelf karakteriseren? Verder is het belangrijk te weten waar je zichtbaar wil zijn. En in welke vorm.

We stellen een voorstel op, schetsen een beeld van hoe jouw merk het beste uit de bus komt.

Voor ons begint het met het ontwikkelen van een pakkend verhaal, een scherp gedefinieerde strategie. Uiteindelijk volgt een video. Wat we jou natuurlijk voorleggen (waarschijnlijk kunnen we ons enthousiasme niet bedwingen en krijg je tussendoor wat voorproefjes te zien).

Wij denken digital first. Wat in veel gevallen het optimale bereik voor je boodschap genereert.

We ontwikkelen en creëren een goede commercial voor je. Een video die overeenkomt met wat je wil uitdragen. 

Screenshot-2023-01-20-132635
Het Noorden Werkt Door
Commercial
Dropper
Art Direction
Mamamini
Promotiefilm
Fotofabriek
Commercial
Stichting Marketing Delfzijl
Promotiefilm