Herkenbare commercial 
voor je bedrijf?

 

Een commercial is meer dan een video. Dat begrijpen wij maar al te goed. Het laat zien wie je bent. Het is dé manier om zowel bestaande als nieuwe klanten te enthousiasmeren. 

Ons doel is dat jouw merk voortaan één geheel is. We willen niets liever dan dat het beeld klopt. 

Je doelgroep is je markt. Je campagne vertelt je boodschap en spreekt de kijker aan. Wij brengen jouw bedrijf, organisatie, dienst of product daarom krachtig in beeld. Zodat men overtuigd raakt en aangezet wordt tot actie.

Jouw merk betekent alles voor je. Vanuit deze passie heb je dan ook een helder doel: dat je merk zichtbaar is voor de buitenwereld. Dat je met je boodschap nieuwe doelgroepen creëert en betrokken kijkers aantrekt. Met een effectieve commercial video van ons weet je zeker dat je opgemerkt wordt. De kwaliteiten van je bedrijf staan natuurlijk al als een huis. Wij zorgen ervoor dat jouw authentieke merkverhaal wordt vertaald naar een effectieve en kwalitatieve video.

kids2bopt

Met een commercial video verover je de markt.

Je hebt een duidelijk doel voor ogen: het vergroten van je bereik, klantenkring en daarmee je omzet. Nieuwe klanten aantrekken, bestaande klanten behouden. Enthousiasmeren, daar gaat het je om.

En hoe kan dat nou beter door je bedrijf te visualiseren? Beeld beweegt, prikkelt en zet aan tot actie. Je doelgroep heeft het pas door, totdat ze het zien. Zodat kijkers uiteindelijk kopers worden.

Van kleinschalig tot groots: wij brengen het in beeld met een commercial.

Jouw verhaal, onze video. Van de ambachtelijke bakker op de hoek tot een bedrijf van formaat: wij zijn van alle markten thuis en brengen het in beeld. Ook voor het visualiseren van campagnes zijn wij de aangewezen partij. Of het nou een dagdeel betreft of een meerdaags project: wij komen bij je langs of gaan voor je op reis. Video's laten maken in onze professionele studio kan natuurlijk ook.

Werkwijze-nieuwmdpi

We stellen een voorstel op, schetsen een beeld van hoe jouw merk het beste uit de bus komt.

Wij denken digital first. Wat in veel gevallen het optimale bereik voor je boodschap genereert.

We ontwikkelen en creëren een goede commercial voor je. Een video die overeenkomt met wat je wil uitdragen. 

moesbopt

Onze expertise is breed en voor elk aspect van de video hebben wij talent in huis.

Talent@4x

Bovendien beschikken wij ook over een eigen, professionele studio. Onze backdrops in alle kleuren van de regenboog vormen een uitstekend decor voor jouw commercial. Daarnaast projecteer je alles wat je wilt op onze dijk van een beamer en richten we de belichting in op basis van jouw wensen.

Benieuwd naar wat we maken? Klik hieronder dan op een van onze video's. We weten zeker dat je enthousiast wordt. Neem gerust contact met ons op voor een goed gesprek of vrijblijvende offerte.

En wees welkom bij ons op kantoor. Ons team en de koffie staan altijd voor je klaar.

Het Noorden Werkt Door
Commercial
Dropper
Art Direction
Mamamini
Promotiefilm
Fotofabriek
Commercial
Stichting Marketing Delfzijl
Promotiefilm