een klein, ambitieus
bureau dat beeld maakt.

wij zijn blksm
 

Jong, flexibel, maar zeker niet groen. Opgericht in 2016 en gevestigd in het wonderschone Groningen, de stad die ons zoveel heeft gebracht. Opleidings, bier en belevings, om maar iets te noemen.

Wij zijn klein en specialistisch. Richten ons op film en video en houden immer één zaak scherp in beeld: een machtig eindproduct. Dat jij als opdrachtgever zegt: Blksm dat hebben jullie moai doan! Daar leven we voor.

[unex_ce_button id="content_9k4g3cr69,column_content_0vn95q5ma" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="26px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffdb00" button_padding="15px 30px 15px 30px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#f1f1f1" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://blksm.media/projecten/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]bekijk ons werk[/ce_button]

Wat de twee medewerkers annex directeuren drijft is het tot leven wekken van een product waarbij vele ogen worden geopend, monden in verbazing openvallen en uiteindelijk de portemonnee ook niet dichtblijft. Want eigenlijk is al het bovenstaande lariekoek. We doen het voor de fame. En de wichter. Nee hoor. De koffie is hier op kantoor ook best lekker. En we hebben een dikke beamer.

John Witteman: Filmt en monteert als een wildeman. Als iemand creatief is, dan is het John wel. Hij is gedreven, gepassioneerd en geeft nooit op. Vraag zijn vriendin maar.

Jasper Prakken: heeft als hoofdtaak het onderhouden en schoonmaken van het magische koffieapparaat, want koffie is de dobber waar blksm op drijft. Zonder gekheid: Jasper fotoprografeeroduceert en regelt en organiseert verder alles wat los en vast zit. Vraag zijn poes maar.

[unex_ce_button id="content_sne55puzd,column_content_0vn95q5ma" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="26px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffdb00" button_padding="15px 30px 15px 30px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#f1f1f1" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://blksm.media/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]neem contact op[/ce_button]

Wij helpen jou dichter bij je klanten te komen en creëren oplossingen die voor jou van meerwaarde zijn. Dit doen we door naar jou te luisteren.

Wij werken samen met individuen, start-ups, mkb'ers en de grotere merken. Wij laten ze communiceren door middel van overtuigende beelden en sterke concepten.