een klein, ambitieus
bureau dat beeld maakt.

wij zijn blksm
 

Wij zijn een reclamebureau voor film & video met een sterke passie voor vorm en inhoud. Samen met jou visualiseren wij concepten, produceren wij beeld en creëren wij een tof product. En dit vanuit Groningen.

We werken graag samen met individuen en start-ups, maar ook met kleine bedrijven en de grotere merken. Zowel online als offline werken we naar een passende vorm en oplossing voor iedere vraag op het gebied van beeld. 

[unex_ce_button id="content_9k4g3cr69,column_content_0vn95q5ma" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="26px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffdb00" button_padding="15px 30px 15px 30px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#f1f1f1" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://blksm.media/projecten/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]bekijk ons werk[/ce_button]

Bij het regisseren en creëren van jouw beeld zijn wij kritisch en verliezen wij details niet uit het oog. Een belangrijk speerpunt voor ons is dan ook; het inleven in jou als opdrachtgever.

Door middel van transparantie, co-creatie en flexibiliteit, zorgen wij er altijd voor dat jij als opdrachtgever bij het proces betrokken bent en dat ook blijft.

Samen naar de oplossing van jouw vraag. Zo bieden wij een totaalconcept op het gebied van beeld. We maken het graag persoonlijk, eigentijds en vooral uniek. Daarom is een goede samenwerking essentieel. Samenwerkend met jullie als opdrachtgever naar het mooist mogelijke antwoord op jouw vraag. 

Dat is waar wij op focussen; het vormt voor ons de basis van ieder concept. Denk hierbij onder andere aan online marketing, social marketing en content marketing die met behulp van film, video en fotografie én een doordachte media strategie worden toegepast.

Voor elk idee wel een plan. Voor elke vraag een multimediaal antwoord. Hierbij helpen we je graag verder.

[unex_ce_button id="content_sne55puzd,column_content_0vn95q5ma" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="26px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffdb00" button_padding="15px 30px 15px 30px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#f1f1f1" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://blksm.media/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]neem contact op[/ce_button]

Wij helpen jou dichter bij je klanten te komen en creëren oplossingen die voor jou van meerwaarde zijn. Dit doen we door naar jou te luisteren.

Wij werken samen met individuen, start-ups, mkb'ers en de grotere merken. Wij laten ze communiceren door middel van overtuigende beelden en sterke concepten.