Een visuele vertaling van jouw visie?


Met art direction combineren we concept en beeld om een emotionele reactie op te roepen bij je doelpubliek, zodat het idee of verhaal dat we willen vertellen ook overkomt bij het publiek.

Jouw boodschap komt beter binnen als je uitingen dezelfde uitstraling hebben. Of beter en simpeler gezegd: de juiste uitstraling betaalt zich altijd uit.

Die uitstraling - de manier waarop jij je onderscheidt van de rest - die ontwerpen wij. Met groot genoegen. Vergelijk het met honderd mensen die allemaal iets willen vertellen. Ze kunnen zo hard schreeuwen als ze willen, maar je verstaat niemand. Je hoort de boodschap pas goed als meerdere stemmen hetzelfde zeggen. Onze verantwoordelijkheid is dat die stemmen harmoniseren.

Screenshot-2023-01-18-154327-1

Als art directors brengen wij duidelijkheid en herkenbaarheid.

Je boodschap komt daardoor over bij je doelpubliek. Je kunt het zien als een combinatie van een concept en beeld, bedoeld om een reactie op te roepen. En dan het liefst een emotionele reactie, want die is het sterkst.

Zonder art direction komt het werk niet tot leven. Blijft het plat. Vervliegt het zonder te beklijven.

Art direction betekent vrij vertaalt kunstrichting. Of creatieve richting. Het is als het ware een voorstadium van het uiteindelijke designproces.

Dat vraagt om wat uitleg: zie het als een schets - die we al brainstormend - bedenken. We bieden handvatten om je project uiteindelijk in een vorm te gieten die aankomt bij je publiek.

We zijn best creatief (als we zo vrij mogen zijn dat over onszelf te zeggen) en daarin zit onze kracht. Met een artistieke visie begeleiden wij je bij het vertalen van jouw project tot een stemming, een stijl, een design die past bij jouw merk of organisatie.

Uiteindelijk rolt er uit ons gebrainstorm, geploeter en geschets een projectconcept.

Tromgeroffel… en nu volgt het mooiste moment in het proces: we presenteren je een moodboard, een uitgeschreven tekst, visuele elementen en een kleurenpallet. Dat alles tezamen vormt uiteindelijk (met jouw goedkeuring) de basis voor de design fase.

dropper_square

Als het design is afgerond hebben we een duidelijk fundament waaraan iedere uiting, ieder visueel element voortaan voldoet.

Iets is zoveel sterker als het dezelfde boodschap en sfeer uitstraalt. De kracht van herhaling. Wij ontwikkelen een visueel fundament voor je. En dat kan in vele vormen. Zodat iedere uiting voortaan herkenbaar is.

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jouw klanten in een oogopslag kunnen zeggen dat iets van jouw bedrijf of organisatie komt.

Dropper
Art Direction
StroomLab
Promotiefilm
Mamamini
Promotiefilm
Stichting Marketing Delfzijl
Promotiefilm
Wierden en Borgen
Commercial, Bedrijfsfilm
Bibliotheek Hoogezand
Promotiefilm