CLIENT

Dropper

DIENST

Promotiefilm

Fooddrop laat het food vallen en wordt Dropper. Tenminste, food verdwijnt uit de naam van het bedrijf. Want voortaan kun je bijna álles door hen laten bezorgen in Groningen. Van studieboek en shampoo tot sushi. Blksm schoot een aantal korte commercials voor de reclamecampagne.

Dropper verbindt lokale bedrijven in de stad Groningen met online bestellers. Dropper is een groene dienst die bijna overal in de stad bezorgt. Op de fiets, dus zeg maar dag tegen vervuilende bestelbusjes.

Een fietsbezorger van Dropper kan tijdens een rit verschillende pakketjes oppikken en afleveren. Er komt geen magazijn, postbedrijf en postbode meer aan te pas. En dat is voordelig voor jou als besteller, maar ook voor de lokale Groningse ondernemers. Want doordat de bezorgdienst snel en betaalbaar is, kunnen zij opboksen tegen de grotere, landelijke ketens.

Alles kun je laten bezorgen, waar en wanneer je maar wilt en binnen een uur. Alles!? In onze commercials zoeken we in ieder geval de grenzen op. Een bak eten onder de neus van een brakke student. Een shampoofles voor de voetballer onder de douche. Dropper dropt het.

Dropper wordt lokaal ontwikkeld, maar zoals bedenker Jantine Doornbos vertelt: ‘Het idee kan ook goed werken buiten de stad Groningen. Met deze Groningse innovatie kunnen vele andere steden worden bediend.' Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in.

Voor de campagne van Dropper werken we samen met lichtman Thomas Kaduk, de audiotechnici van Studio Kudo en color grading van Willem Blonk.