Professionele social media content voor jouw bedrijf?

 

Sterke, uitgedachte content op jouw social media kanalen kan het verschil maken. Jij bepaalt hoe jij jezelf wilt laten zien, wij maken de beelden. 

Jouw online aanwezigheid verbeteren met een volledig pakket aan professionele video's en foto's. 

Kunnen jouw social media kanalen een oppep beurt gebruiken? Tegenwoordig is social media marketing onmisbaar in veel bedrijven maar het onderhouden en creëren van content is niet niks. Met onze content pakketten krijg jij niet alleen kant-en-klare posts maar wordt ook jouw database gevuld met beelden die veelvoudig en voor langere tijd inzetbaar zijn.

Klinkt meer dan goed toch? Lees hieronder meer over onze content pakketten. 

Pakket 1

Content voor een maand

Pakket-1_2-1
Pakket-2_1

Pakket 2

Content voor een maand

Pakket 3

Content voor een maand

Pakket-3_2

Maar wat voor soort beelden worden dit? Dat is geheel aan jou!

Tijdens een eerste kennismaking spreken we je wensen door. Wie zijn jullie, wat past bij jullie en wat voor type videocontent ben je naar op zoek. Dan beginnen we met het opzetten van een contentcalender. Welke activiteiten staan er gepland en wanneer is het voor jou interessant om te filmen én uploaden.

Aan de hand hiervan bedenken we iedere maand korte scripts die op locatie óf bijvoorbeeld bij ons in de studio geschoten kunnen worden. We kiezen samen een content pakket of maken een pakket die op jouw wensen is afgesteld, alles is mogelijk.

We schieten de content met hoogwaardige apparatuur en gaan hiermee jouw social media kanalen vullen. Met handgeschreven captions en passende hashtags bouwen we aan jouw online community.

Screenshot-2023-01-20-132635

Benieuwd naar wat we maken? Klik hieronder dan op een van onze video's. We weten zeker dat je enthousiast wordt. Neem gerust contact met ons op voor een goed gesprek of vrijblijvende offerte. En wees welkom bij ons op kantoor.
Ons team en de koffie staan altijd voor je klaar.

F.A.Q.

Een social media content pakket is een bundel van diverse soorten content die de social media kanalen van je bedrijf kunnen vullen. Het doel van zo'n pakket is om de online aanwezigheid van je merk of bedrijf te versterken door regelmatig en consistent interessante en relevante content te delen. Tijdens het opstellen van jouw content pakket wordt er rekening gehouden met jouw doel, doelgroep, tone of voice en de online platformen waar jij mee werkt. Content voor Instagram kan daarom anders zijn dan voor LinkedIn, zo benaderen we jouw doelgroep van alle kanten. 

Als jij kiest voor één van onze pakketten heb je genoeg content om een maand lang jouw kanalen bij te houden. Zodra we weten wat jij nodig hebt gaan we schrijven, filmen, editen en captions bedenken. Jij hoeft alleen nog maar op 'posten' te klikken, mooi toch!

Hoe jouw social media pakket eruit gaat zien ligt aan verschillende factoren. Misschien wil jij wel content voor een evenement dat eraan komt, of wil je meer laten zien van jouw productieproces. Wat voor soort beelden zouden dan het beste werken op jouw online platformen? 

Samen vinden we een content pakket dat bij jouw past. We schrijven korte scripts die het juiste verhaal vertellen en gaan daarna met de camera aan de slag. We houden je betrokken bij het maak proces en stoppen pas als jij de content hebt die jij nodig hebt. 

De kosten voor het produceren van een content pakket zijn afhankelijk van factoren zoals de duur, complexiteit en specifieke eisen. De kosten omvatten doorgaans pre-productie, opnamen, post-productie, apparatuur, crew en eventuele extra's zoals muzieklicenties. We kijken samen naar de mogelijkheden die passen binnen uw budget. 

Klik hier voor een vrijblijvende offerte om erachter te komen wat we voor jouw project kunnen betekenen.


De Friesland
Promotiefilm
Venture Lab
Bedrijfsfilm
Wierden en Borgen
Commercial, Bedrijfsfilm
Gasunie
Bedrijfsfilm