CLIENT

Fotofabriek

DIENST

Commercial, Promotiefilm

Bij Fotofabriek ontwerp je je eigen fotoboek of fotoalbum. Om herinneringen of gebeurtenissen die je koestert, tastbaar te maken. Ook voor andere fotoproducten, zoals agenda’s, kalenders en visitekaartjes kun je bij Fotofabriek terecht. Wij produceerden een commercial voor ze, voor in de bioscoop en online.

Fotofabriek stelt haar klanten graag in de gelegenheid een zo gepersonaliseerd fotoboek (met de professionele uitstraling die 't verdient) thuisgestuurd te krijgen. Wij bij blksm houden het ook graag persoonlijk: alle figuranten in de commercial zijn werknemers van Fotofabriek. En we weten nu: ze zijn niet alleen goed in fotoboeken maken, ook vóór de camera hebben ze talent.

Deze productie hebben we gefilmd in een studio bij Cinemedia in Groningen. We hebben gaffer Thomas Kaduk uit Utrecht laten overkomen om het licht voor ons neer te zetten. De muziek, voice-over en audio effecten zijn gemaakt door Kudo Studio.

Samen met Inktvisinkt hebben we een animatie gemaakt voor Fotofabriek, omdat zij al 8 jaar op rij de beste fotoboeken printen.