CLIENT

Omarm Groningen

DIENST

Promotiefilm

Omarm Groningen is een initiatief van de gemeente Groningen en Ondernemend Groningen. Het doel van Omarm Groningen is om armoede in de provincie te bestrijden. Omarm is de plek waar mensen terecht kunnen voor initiatieven op het gebied van armoede in de gemeente. Er wordt bij Omarm Groningen gezocht naar een effectieve match tussen vraag en aanbod. Het is als een soort paraplu die boven bestaande projecten hangt. Want er gebeurt al best heel veel in onze mooie provincie.

Open Communicatiebureau vroeg blksm om een viertal video’s te maken voor een campagne van de Gemeente Groningen. Hiervoor hebben we vier Groninger ondernemers een middag gevolgd. 

Henk Sijtsma van McDonalds Groningen,  Harry Waterloo van de friettent Waterloo, Monique Hofstede van Moving Spirits, en Paul Papo van Jumbo Noord Nederland waren zo vriendelijk om ons een middag op sleeptouw te nemen.

Wij waren vooral benieuwd wat ze al doen voor Omarm, maar vooral ook: waarom ze het doen. Geluidsman Menno Knevel ondersteunde ons bij de vier portretten en sjouwde voor deze klus zijn ‘audiostudio’ overal mee naartoe. Alles voor de perfecte voice overs.