CLIENT

Visit Wadden

DIENST

Promotiefilm

IN SAMENWERKING MET

Daan Oosterhuis | Edit/grade

Visit Wadden heeft een duidelijk doel: laten zien hoe mooi de Waddeneilanden kunnen zijn in de koudere maanden. Echte eilanders vertellen hun verhalen en laten zien wat het laagseizoen zo speciaal maakt. 

Deze campagne is 'Niet voor Wadjes', dus perfect voor Blksm. 

Als de blksm op de boot om alle eilanden af te gaan. Vogelspotter Folkert nam ons mee de duinen op waar juist in het laagseizoen zo veel te zien is. 'Als het enigzins kan ben ik de hele dag buiten' vertelt hij ons. Ook Marijke vindt rust in de natuur tijdens het bosbaden

Op Ameland neemt Lyce ons mee tijdens het wadlopen. Ze kon ons precies aanwijzen waar de mooie beelden verstopt zaten. Leven dat op het eerste oog niet te vinden is. 

Volgens Orpheus zijn de herftsmaanden het mooist. De warme en rustige zee dient als een perfect podium voor surfen

Cynthia heeft een wandelroute uitgestippeld voor het hele gezin. 'Natuurbewust zijn begint met buitenspelen' en daarom is deze route door Schiermonnikoog spannend en interessant voor kinderen. Melis heeft nog een ander mooi aspect van de eilanden ontdekt, de heldere sterrenhemel. Bijna niet te filmen zo mooi.

Folkert-5
Orpheus-3
Conradine-1
Marijke-2

In totaal hebben wij negen films gedraaid voor het 'Niet voor Wadjes' project. Negen unieke verhalen die jou iets nieuws leren over de Waddeneilanden.