CLIENT

Lentis

DIENST

Promotiefilm

IN SAMENWERKING MET

Buenaparte | Opdrachtgever

Lentis is een grote organisatie: maar liefst 4.000 mensen werken bij deze noordelijke werkgever aan goede geestelijke gezondheidszorg. Ze hebben dus een breed scala aan specialistische functies in huis die gevuld moeten worden. Met de nieuwe vacaturesite werkenbijlentis.nl werft Lentis actief nieuwe medewerkers. 

En om de juiste mensen aan te trekken, wil Lentis duidelijk laten zien waar de organisatie voor staat en welke mensen in hun profiel passen. Blksm is ingeschakeld om 7 portretten te filmen van de mensen in het werkveld. Deze portretten komen op werkenbijlentis.nl om nieuwe medewerkers aan te trekken en enthousiasmeren.

Buenaparte deed de art direction voor de video’s. Wij gingen met de scripts op pad. Zo spraken we met Arien Storm, opgeleid als kinder- en jeugdpsychiater en sinds 2017 programmadirecteur bij Lentis. Storm heeft al veel werkervaring in de ggz. Haar eerste baan was in de crisisopvang en na 12 jaar in de jeugd ggz werd ze directeur behandelzaken. 

Toen ze toe was aan verandering, kwam haar huidige werkgever Lentis om de hoek kijken. ‘Mijn doel binnen Lentis is dat we zorg ontwikkelen die echt past bij wat mensen nodig hebben,’ vertelt ze. ‘We willen dat doen door samen met medewerkers de organisatie misschien wel opnieuw uit te vinden.’