CLIENT

Race Experience

DIENST

Promotiefilm

Formule 1-fans halen hun hart op tijdens de trips met het Groningse bedrijf Race Experience. In mei reisde blksm mee met een van de georganiseerde reizen voor een videoregistratie. Samen met zo’n 70 racefanaten zagen we Max Verstappen racen op het circuit van Barcelona. Klaar voor de start… shoot! 

De eigenaar van Race Experience, Mohamed Aajoud, had ons al voorbereid: elke reis biedt een  complete Formule 1-beleving en is inclusief het vervoer, verblijf en tickets voor de Grand Prix. Als filmcrew genoten wij dezelfde behandeling als de andere racefanaten – en legden de gehele experience vast.
 

En dat was genieten. Voor Max Verstappen was dit de vijfde deelname aan de Grand Prix van Spanje. De coureur won hem in 2016 zelfs, bij zijn debuut voor Red Bull Racing. Het circuit staat bekend om zijn 16 bochten en het ontbreken van een lang recht stuk, wat inhaalacties bemoeilijkt. We trokken op met het trotse oranje legioen, bezochten met hen het circuit de Catalunya-Barcelona en vierden samen feest toen Max de derde podiumplaats pakte (met 7,679 seconden achterstand op winnaar Lewis Hamilton).

gp5
gp1
gp4

Blksm verzorgde de art direction, het filmen, monteren en de nabewerking. De beelden tezamen geven een uitstekende impressie van het totale reispakket. Van wat je er allemaal voor krijgt, tot de sfeerbeleving op het circuit en de vrije dag die je in Barcelona kan doorbrengen.