CLIENT

Sfeerhaard

DIENST

Promotiefilm

Het ‘vuur’ in de elektrische haarden van De Sfeerhaard zijn op het oog niet van echt te onderscheiden. De minimalistische designhaarden zijn alleen wel een stuk vriendelijker in gebruik: je hebt geen schoorsteen nodig en er is geen gevaar van oververhitting. Ze worden geleverd met luxe acrylic kristalstenen, touchscreen, een afstandsbediening, een muurbeugel en een uitgebreide handleiding.

Turn up the heat: van de modellen Vancouver en Toronto maakten we productfilms die de sfeerhaard in al zijn kleuren laten zien. Daarnaast zijn 360-gradenproductfoto’s gemaakt in Studio34x in Almere. Hierbij maakten we gebruik van een draaischijf en een geheel witte studiosetting om de productfoto’s vanuit elke hoek zo consistent mogelijk te houden. Dat het om een zwaarder product gaat (de haarden wegen zo’n 12 kilo) maakt niet zozeer uit, aangezien er draaischijven zijn die tot zo’n 40 kilo kunnen dragen. 

Fotografie en film van een product als een sfeerhaard is belangrijk. In veel gevallen zullen mensen de showroom bezoeken voor de daadwerkelijke aankoop. Maar onderschat de online oriëntatie niet. Voor een consument überhaupt de stap zet om naar een showroom te gaan, heeft hij online al een diepgravend onderzoek gedaan om te zien of het product voldoet aan al zijn wensen. Het is immers niet een product dat je ‘zomaar, even’ aanschaft.

sfeerhaard_1
sfeerhaard_3
sfeerhaard_2

360-graden foto’s en film zijn extra’s om potentiële kopers meer visuele informatie te bieden. Een onderscheidende extra voor de online showroom of webshop. De bezoeker kan het product vanuit elke denkbare hoek bekijken – onder, boven, van opzij, gekanteld. Geen verrassingen achteraf dus, en een veel minder grote retourkans. 

Het resultaat van de shoot is geschikt voor e-commerce (webshops), maar ook als digitaal materiaal voor beursstands en presentaties of om geïnteresseerden snel (op bijvoorbeeld een tablet) de verschillende producten en types te tonen.